Ez pozitiv vagy negativ?
2018. júl. 13. 19:01
11/20 anonim válasza:
#9-es vagyok. Azért mert én látom a második csíkot nem kell lepontozni, még ha nem is jól látom esetleg🙄. Nekem is ilyen volt. Amikor megszáradt nekem szépen látszott. Neked akkor milyen volt Kérdező? Vagy kidobtad?
28 hetes kismama
13/20 A kérdező kommentje:
Szaradas utan erosebb lett igen de eldobtam.
2018. júl. 14. 12:45
14/20 anonim válasza:
Hat ezen latszik vmi, csak kerdes, h nem a reagens helye-e, nem ismerem ezt a fajta tesztet megbizhatosag szempontjabol.
Sztem 2 nap mulva ismetelj, ha nem jon meg! :)
15/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom 4-5 perc utan csinaltam a kepet.
2018. júl. 14. 16:14
17/20 A kérdező kommentje:
Remenykedem benne. Bar mindenki azt mondja negativ. Varok meg es majd csinalok masikat.
2018. júl. 14. 18:04
18/20 anonim válasza:
Ez a második már gyanúsabb, bár pont erről olvastam h sokszor pozitívnak tűnik akkor is ha negatív. De azért még ne add fel! Majd írd meg mi lett!
19/20 A kérdező kommentje:
Igen en is hallottam rola hogy nem igen vannak oda erte. Venni fogok masik tesztet a jovoheten. :) Mindenkepp megirom mi lett!
2018. júl. 14. 23:33
20/20 anonim válasza:
9-es és 11-es vagyok. Ez is egyértelműen pozitív, erősebb, mint az első teszted!!! 🤗🤗🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!