Kis korkulonbseg vagy nagy?
Nálunk 5,5 év alatt született 4 gyerek, szóval én a kicsi korkülönbség híve vagyok. Nálatok, ha jól értem, minimum 4 év lesz, az egyáltalán nem kevés.
Utólag sem csinálnám másképp.
19 12 1 évesek.Nem bírnék két kicsivel.Dolgoztam a babák közt, nem betegedtem bele a sok éves otthonlétbe.A nagy értelmes mikor kicsi van, tud segíteni, nem nyúz, nem kell ketté szakadni.
Hátrány, hogy igazából sosem tudtak együtt játszani, nincsenek összenőve.De nem is ölték egymást.
Mégis a nagy korkülönbségre szavazok.
Most 2 ev 3 honapos a kisfiam. Az ismerosi koromben rengetegen akkor alltak neki a kisteso “gyartasnak”, amikor a “nagy” 1 eves lett.
En ezt nem birtam volna idegekkel...
Mindig is 3 eves korkulonbseget tudtam elkepzelni.
Visszamenni dolgozni nem tudnek, mert messze van a munkahelyem, gyerek mellett mar nem menne ez a tav, szoval varnunk kell, hogy koltozhessunk, de arra sajnos meg varni kell... pedig kicsi a lakas, kulon szobat szerettem volna mindket gyerekemnek, de sajnos nincs mas valasztasunk egyelore, ez lesz... hamarosan tervezzuk a kicsit.
Eddig nem voltam ra kesz, nem ereztem, h szeretnek. Most mar kezdem erezni, hogy igen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!