Missed ab után mire figyeljek hogy az uj terhességem sikerüljön? Lent a többi.
Sziasztok!
Missed ab-om volt június 8-án.
Most úgye július 11-e van még a menstruációm nem jelentkezett.
Ez ilyenkor nem probléma?
Es még az lenne a kérdésem,hogy 8 hetesen vesztettük el a ,,babánkat,, az orvos szerint az első menses után lehet újra probálkozni.
Mi a férjemmel ugy beszéltük hogy veszünk jövő hónapba babaváró/tervező vitamint amit 1-2 honapig még szedek.és utána majd.
A kérdésem az lenne:
-melyik vitamin lenne a legjobb?
(Van egy kis vashiányom,és bevallom nem táplálkozok mostanában kiegyensúlyozottan)
-mennyi idő lehet míg sikerülhet kb.ha három hónap múlva elkezdenénk?
Így a vetélès után 4 hónappal lennénk.
-előtte érdemes nőgyógyászhoz menni,hogy megvizsgáljon vagy nem szükséges?
-végül:Hallottam erről a progeszteron pótlásról.ezt kèrni kell,vagy az orvos ajánlja.vagy ha mégse ajánlja hogy kell úgymondd kérni?
Egyáltalán kérhetem?
Nem árt?
Előre is köszönöm ha válaszoltok.
Igen elhiszem.Nekem is mondják h ne is gondoljak rá hogy baj történhet ha már áldott állapotban vagyok/leszek...de szerintem lehetetlen nem gondolni rá.
Sajnos.
Ez így van.
De! Hinni kell, hogy sikerülhet Neked is, és sikerülni is FOG!
Én nagyon szurkolok Neked!!!
Mihamarabbi babázást kívànok (és magamnak is, mert kezdük a tesó “kèszítèst” :)))
Igen.kezdem én is úgy érezni hogy készen állok újra a kistesó projektre.
Még vannak kétségeim és még bevillannak emlékek amik nem túl vidámak...például mikor ultrahangon néztem és akkor mondták h nincs szívhang.és mikor műtét előtt is kellett újból egy ultrahang akkor is láttam...
De 5-6 hete volt.Gondolom könnyebb lesz.Hisz hihetetlen de még egy hét is sokat változtatott a gondolkodásomon és az érzéseimen....
Minden jót minden anyának és anyává vágyó nőnek.Mihamarabbi egészséges terhességet és babát kívánok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!