Ha volt egy kémiai terhességem, akkor jó eséllyel teherbe fogok tudni esni?
Figyelt kérdés
Legelső próbálkozásunk kémiai terhesség lett. Halvány pozitív teszt, de pár nap késéssel megjött.
Utána kimaradt 2 hónap. Most próbálkoztunk megint, de tökéletesen időre megjött :( Pedig jókor voltunk együtt, az ezer százalék.
De ha képes voltam már egyszer "teherbe esni", akkor menni fog az, ugye?
Bocsi a buta kérdésért, de totál azt hittem, egyből menni fog, és bár nehéz bevallani, felmerült bennem a kérdés, hogy vajon velem van a baj?
(Amúgy pár hónapja, még mielőtt belekezdtünk volna, voltam orvosnál, és minden rendben van velem, semmit nem találtak)
2018. máj. 25. 16:07
1/3 anonim válasza:
Kerdes, hogy mi miatt veteltel el, pajzsmirigy, progeszteron, autoimmun-betegseg, vagy mas all a hatterben. Hormonsort nezettel? Kemiai terhesseg utan sok orvos mar rogton adja a progeszteron gyogyszert.
2/3 anonim válasza:
Ebből messzemenő következtetéseket még nem érdemes levonni főleg, hogy most kezdtetek csak próbálkozni. Nekem a kémiai terhességre annyit mondott a dokim, hogy ha többször megismétlődne, akkor elküld hormonvizsgálatra de ne csavatodjak rá a témára. Fogjam fel úgy, hogy egy hetet késett és kész.
3/3 anonim válasza:
Szintén ugyanezt mondta a dokim mint a másodiknak. Sajnos a terhességek 25%a végződik vetéléssel.
Nekem szeptemberben volt kémiaim, januárban jött össze a baba és minden rendben van vele.
21hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!