Aki tudta nagyjából (1-2 napra pontosan) mikor esett teherbe, tudna tenni képet nekem 9-10. dpo tesztről?
Szerintem ezt butaság kérned.
Nem mindenkinek egyforma a szervezete.
Lehet valakinek tök erős, vagy alig látható. Inkább az utóbbira tippelnék.
9.-ik dpo. Halvány, de egyértelmű. 10-es teszt. Biztos vagyok abban hogy mikor volt a peteérésem, mert hőmérőztem és éreztem is a tüszőrepedést.
De miért akarod MÁS tesztjét nézegetni?! Hisz nem egyforma a nők szervezete, attól hogy másnak a tesztje pl. halvány, neked lehet erősebb vagy épp semmilyen.....ez olyan mintha azt kérnéd hogy tegyenek fel a gyerekükről képet mert jujjjj akkor de jó megtudod hogy a tiéd hogy fog kinézni..
Én ertem hogy ha az ember gyereket akar sok butaságot érez tök normális dolognak, de a józan eszünket ne veszítsük már el......más nők pisis tesztjét nézegetni RÁD nézve semmilyen információval nem bír.
Rendben van a józan eszem köszönöm :) Ezek a biológiai folyamatok nagy átlagban ugyanúgy zajlanak mindenkinél. Amit írsz, nem jó hasonlat. A pozitív tesztnél is van egy tól-ig határ, nem úgy van, hogy egyik nőnél 10.nap, másiknál meg 30....
" Mások pisis tesztjét nézegetni". Akkor ezt az összes teszttel kapcsolatos kérdésnél leírod mindenkinek? Mert az ugyanerről szól.
Köszi a többi választ, én senkit sem pontoztam le.
Sajnálom de egyetértek az előttem szólóval. Ez lesz a mai nap legbutább kérdése...
A béta hcg termelődésének üteme szervezetenként eltérő.
Ki a fenét érdekel más tesztje? Eleve nem értem miért kell a várható menstruáció előtt tesztelgetni?
Összehasonlítgatni meg aztán végképp semmi értelme.
Ez olyan mintha elkezdenénk leírni, hogy nekem 3+6-nál 415 volt a hcgm, míg másnak 3+6-nál mondjuk 270. Mi is ennek az értelme?
Ha pozitív a teszted akkor gratulálok! De nem lesz jobban vagy kevésvé pozitív attól, hogy másokéhoz hasonlítod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!