Rövid ciklusú nők! Nektek mikor mutatott pozitívat a
teszt?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben (kb 1 éve) 23 napos ciklusaim vannak. Tegnap (24. nap) teszteltem, full negatív lett (pedig szerintem terhes vagyok). Eredetileg holnap akartam újra tesztelni, de reggel megnéztem a tegnapi tesztet, és halvány második csíkot láttam, ezért nem bírtam ki, és újra teszteltem ma, de ugyanúgy negatív. A papír azt írja, hogy 10 perc után már nem mutat valós értéket, 10 percen belül meg semmi nem látszik. Pár óra elteltével látok egy vékony csíkot, de gondolom nem véletlenül írják, hogy azt már nem kell figyelembe venni.
Igen,nem véletlenül írják,hogy időn túl nem mutat biztos eredményt a teszt.
A rövid ciklusú nőknél is ugyanúgy a következő vérzés első napjától visszaszámolt 14.nap körül van az ovuláció.Ha rendszeres a ciklusod,akkor ugyanúgy ki tudod számolni a peteérést.Ha késik a menstruációd 3-4 napot,akkor érdemes tesztelni,előbb nem.
2018. júl. 5. 10:59
2/6 anonim válasza:
Nekem akkor volt ilyen, amikor később fogant (nem középidőben) a baba, hogy csak időn túl mutatta ki a teszt, a papíron megadott időn belül nem jött ki 2. csík, persze nem hittem el, de pár nap múlva megismételtem és azon már időn belül kijött, de halvány volt az is még.
2018. júl. 5. 11:12
3/6 anonim válasza:
22. napon, 10 körülre saccoltam a peteérést jelek alapján. Nem tudtam hány napos ciklus lesz, csak a peteérésből gondoltam 24-25 naposat.
Igazából mindegy hány napos, a nemvárt napjához kell igazítani. Aki szeretne 1-2 nappal korábban akkor, aki késést vár, akkor.
2018. júl. 5. 11:42
4/6 anonim válasza:
Nem várt napja után 2 nappal már pozitív volt. 24-26 naposak a ciklusaim de a peteeres nem félidőben hanem utána van nálam 2-3 nappal.
2018. júl. 5. 11:58
5/6 anonim válasza:
Én eleve nem teszteltem korán.
Nekem is ilyen hosszú ciklusaim vannak hosszú évek óta, amikor babát terveztünk, megvártam a leghosszabb ciklusomat, ami 30 napos volt és 23-24 napos ciklus mellett a 31. napon teszteltem. Az eredmény tuti volt már délutáni vizeletből.:)
Ami időn túl van, azt nem lehet értékelni, tehát én amondó vagyok, hogy simán várj még 3-4 napot és utána tesztelj.
2018. júl. 5. 18:51
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ mindenkinek. Ma teszteltem Facelle-lel, és szépen kijött egyből mindkét csík. Vagy az van, hogy túl gyenge volt az előző két teszt, vagy túl korán teszteltem (végül is a mellfeszülés is csak tegnap kezdődött), de a lényeg, hogy most már biztosan pozitív :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!