Teherbe eshettem így?
A ciklusom általában 31 napos. Az utolsó menstruációm első napja május 27.-én volt.
Június 23.-án elveszítettem a szüzességemet, természetesen végig óvszerrel védekeztünk, csak történt egy kis baleset. A gumi elszakadt. Viszont akkor szakadt ki, amikor a barátom kicsusszant belőlem. El sem élvezett, utána nem is folytattuk a dolgot. Esemény utáni gyógyszerre nem is gondoltam, mert ugye végig óvszer volt rajta, és akkor szakadt ki, amikor már nem volt bennem. (Viszont attól félek, hogy lehetett rajta egy pici lyuk,vagy nemtudom...) Aztán június 27.-én elmentem nőgyógyászhoz, gyógyszert íratni. Teljesen kivizsgált, készített hüvelyi UH-t stb. Azt mondta minden rendben van. Aznap kellett volna megjönni a menstruációmnak, viszont azóta is késik. Tesztet veszek jövő héten, mert az aktus ugye 23.-án volt, most még lehet ki se mutatná.
Nagyon félek, fiatal vagyok még egy babához, bármennyire is imádom őket.
Nemtudom mennyire befolyásoló tényező, hogy kb 3-4 hete olyan stresszes voltam, hogy minden nap gyomorgörccsel ébredtem, és feküdtem le. Lehet ez is befolyásolja?
Szerintetek teherbe eshettem így? a menstruációm előtt 4 nappal?
19/L
Hát a párom már nem kezdő, szóval szerintem megvolt a dolog. Én picit arra gyanakszom, hogy lehet ahogy odanyúltam, a körmömmel felsértettem, és akkor szakadt az egész :(
sajnos ez ellen már nem tudok mit tenni. Nem vagyok még gyakorlott.
Nem hinném, hogy terhes vagy. Sok lánynak késik a menzesze a szüzesség elvesztése után. 31 napos ciklushoz képest ez még csak pár nap :) Bárkivel előfordul. Nekem is egy hetet késett most, pedig nem szokott. Csináltam is tesztet (negatív lett), mert még csak jelét se éreztem, hogy meg akarna jönni. Aztán egy pillanat alatt begörcsöltem és már meg is jött. Én is stresszes hónapon vagyok túl, a stressz meg pláne befolyásolhatja a ciklust.
26N
Nagyon szépen köszönöm az összes választ! nagyon hasznosak voltak. Picit sikerült megnyugodnom, persze majd csinálok tesztet, ha nem jönne meg. Csak már úgy éreztem, hogy a parázástól késik.
köszi még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!