Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe eshettem így?

Teherbe eshettem így?

Figyelt kérdés

A ciklusom általában 31 napos. Az utolsó menstruációm első napja május 27.-én volt.

Június 23.-án elveszítettem a szüzességemet, természetesen végig óvszerrel védekeztünk, csak történt egy kis baleset. A gumi elszakadt. Viszont akkor szakadt ki, amikor a barátom kicsusszant belőlem. El sem élvezett, utána nem is folytattuk a dolgot. Esemény utáni gyógyszerre nem is gondoltam, mert ugye végig óvszer volt rajta, és akkor szakadt ki, amikor már nem volt bennem. (Viszont attól félek, hogy lehetett rajta egy pici lyuk,vagy nemtudom...) Aztán június 27.-én elmentem nőgyógyászhoz, gyógyszert íratni. Teljesen kivizsgált, készített hüvelyi UH-t stb. Azt mondta minden rendben van. Aznap kellett volna megjönni a menstruációmnak, viszont azóta is késik. Tesztet veszek jövő héten, mert az aktus ugye 23.-án volt, most még lehet ki se mutatná.

Nagyon félek, fiatal vagyok még egy babához, bármennyire is imádom őket.

Nemtudom mennyire befolyásoló tényező, hogy kb 3-4 hete olyan stresszes voltam, hogy minden nap gyomorgörccsel ébredtem, és feküdtem le. Lehet ez is befolyásolja?

Szerintetek teherbe eshettem így? a menstruációm előtt 4 nappal?

19/L

2018. júl. 3. 17:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%

Elvileg a menzesz elötti, utáni, meg alatti napokon is teherbe lehet esni, olyan nincs, amikor nem, csak az esélye lehet kisebb, ha nem védekeztek.

A ti esetetetekben azonban elég valószínütlen a terhesség, ha az óvszer csak akkor szakadt ki, amikor már megszakította az aktust.

Viszont sok esetben elöfordul, hogy a szüzeség elvesztése megzavarja a ciklust, illetve ritkán a stresszes idöszak is kiválthat ilyet egyes embereknél.

SZóval szerintem majdnem teljesen kizárt a terhesség, de a biztonstág kedvéért tesztelj az aktustól számított 14+ napok valamelyikén.

2018. júl. 3. 17:27
 2/17 anonim ***** válasza:
33%
Az elsöven ne foglalkozz, csak veszekedni akar!
2018. júl. 3. 17:31
 3/17 A kérdező kommentje:

Nem foglalkozom vele, van jobb dolgom is :)

és köszönöm az eddigi válaszokat!

annyit még leírnék, hogy a menzesz előtti hasfájás, fejfájás, derékfájás ami nálam jelentkezni szokott, most teljesen elmaradt.

2018. júl. 3. 17:39
 4/17 anonim ***** válasza:
34%
A kiszakadt gumi az kiszakadt gumi. Május 27-én menstruáltál utoljára. Ma van július 3, a menzeszednek se híre, se hamva. Mihamarabb tesztelj.
2018. júl. 3. 18:09
 5/17 A kérdező kommentje:
tesztelek, majd ha letelik a 2 hét. Előtte nem voltam együtt a párommal. Jún. 23.-án először. Azért nem teszteltem még. Csupán kiváncsi voltam, hogy így vajon mennyi az esélye a dolognak.
2018. júl. 3. 18:12
 6/17 anonim ***** válasza:
18%
Megmondom őszintén, nem tudom elképzelni a szitut. Hogy tud aktus után kiszakadni a gumi? De ha csak a tényeket nézem, háát... egyébként én még ott tartok, hogy a terhességi teszt az elmaradt menstruáció első napjától mutatja ki a terhességet. Az érzékenyebb tesztek előtte is pár nappal. Ez már avétos info?
2018. júl. 3. 18:24
 7/17 A kérdező kommentje:

Leírom, hogy hogyan szakadt ki, hogy egyszerűbb legyen elképzelni. A barátom nem szándékosan, de kicsusszant belőlem, én meg lenyúltam, hogy vissza "tereljem" de ahogy megfogtam, repedt a gumi, és az egész elszakadt.

Igen, lehet kimutatná, de a beágyazódásnak 14 nap kell, így még lehet be sem ágyazódott a baba, ezért nem mutatná ki a teszt.

2018. júl. 3. 18:30
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

"Ez már avétos info?"

Ez arra vonatkozik, ha valaki nem csak egyszer szexel egy hónapban illetve nem szokott késni neki, mert akkor a feltételezett ovu óta a menstruáció várt időpontjáig eltelik ~14 nap, amikorra terhesség esetén elég hcg termelődik a teszthez.

Ha a kérdező 27-ére nem várta, akkor 13-án lett volna ovu, azt pedig egy 23-ai aktussal elcsípni lehetetlen, EZÉRT felesleges még tesztelnie.

Ahhoz hogy teherbe essen, jóval később kellett lennie az ovujának (amire van esély, hisz késik), amihez képest viszont korai a teszt.

Kérdező, ha szombatig nem jön meg, akkor van csak értelme tesztelni.

De egyébként ha üresen szakad, esélytelen kivéve ha előtte maszatoltatok gumi nélkül is.

2018. júl. 3. 19:25
 9/17 A kérdező kommentje:

Nem maszatoltunk, mégcsak petting se volt előtte.

Csak gumival volt bennem, ami ugye utána szakadt ki, amikor már kint volt. De el sem élvezett. Viszont bennem van a félsz, hogy hátha volt rajta egy pici lyuk, és mondjuk előváladék került belém. Bár én úgy tudom, hogy ha a gumin lyuk van, akkor az azonnal hasad. Mondjuk ez logikus is lenne.

2018. júl. 3. 19:33
 10/17 anonim ***** válasza:
33%
Ha petting se volt, nem csoda, hogy kiszakadt a gumi. Gondolom, akkor nedves sem voltál eléggé. Mondjuk nem értem, így hogy lehetett élvezni a szexet. Na mindegy. A terhesség esélye elég csekély.
2018. júl. 3. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!