Szerintetek a Budai Meddöségi Központba melyik dokit válasszam:Skriba Esztert vagy Szücs Zoltánt?
Szia!
Én a Skribánál kezdtem, pont tavaly nyár elején és akkor időnként mi is átkerültünk a Szűcs-höz, amikor nem volt. Tapasztalatból tudom, hogy a nyár nagyon-nagyon zűrös a BMC-nél, hol az egyik, hol a másik van szabin és rengetegen, többen vannak amúgy is. Tudod, ilyenkor könnyebben jönnek szabira az emberek és könnyebben tudnak ilyen helyre is bejelentkezni...
Szóval nem biztos, hogy végig maradsz majd a Szűcsnél, ha átkéred magad, mert ő is eltűnik majd és gondolom most még senki nem tudja neked megmondani előre, hogy milyen vizsgálatod, esetleg beavatkozás mikorra esik majd.
Eszter nekem nagyon szimpi, határozott, igaz nem bőbeszédű. Én nála maradtam. A Szűcs-nél is voltam már, ő nekem kevésbé tűnt szimpinek, még inkább szűkszavúbb, de róla viszont szakemberként sok jót hallottam. Ha jól tudom, ő régebb óta van a BMC-nél, mint a Skriba. Nekem tavaly mondták, hogy a Skriba "még új", de azt nem tudom mennyire.
... még valami.
Igaza van az elsőnek, nagyon futószalag szerű a dolog, egyik orvostól se számíts "bájcsevegésre", együttérzésre vagy hasonlóra. Tényleg kérdezz, ha valamire kíváncsi vagy!!!
Viszont a recepción nagyon aranyos mindenki, őket is kérdezheted, segíteni fognak!
Én személy szerint nem ismerem a Skriba doktornőt,én a Szűcs dokihoz jártam,igaz 2007.-ben.Először nem volt nagyon szinpatikus,mert tényleg úgy kell kihúzni belőle mindent!DE a 2.-3.vizsgálatnál már kezdtem "kibékülni"vele.És a legjobban az esett egyszer,hogy a kersztnevemen szólított be a rendelőbe.Sőt amikor a pozitív eredményt közölte velem akkor már mosolygott is rám,és a végén amikor elköszöntünk egymástól(végleg szerencsére)sok sikert kívánt és ez őszintének hangzott.
Ezen kívül,szerintem jó szakember,nekem mindig a megfelelő gyógyszereket,kezeléseket írta fel,és így a második inszemünk sikerült is.Azóta már 2 éves a fiam,és most várom a következőt(bármelyik percben)de ő már nem "szűcs"baba,hanem természetes úton sikerült!
Szóval én ajánlani tudom a Szűcs dokit,de tényleg ha valami konkrét kérdésed van akkor ne szégyeld megkérdezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!