Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 9. dpon mire tippelnétek,...

9. dpon mire tippelnétek, baba vagy nem? Teszt csatolva

Figyelt kérdés

A felső teszt 10es erőségű az alsó 25-ös.nemrég készültek.a felső fajtát tegnap is megcsináltam semmi nem látszódott.tudom korai stb.csak tippeket kérek .és igen tudom hogy bármi lehet mindkettöre fel vagyok készülve 😁

[link]

2018. júl. 2. 17:00
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
2es válaszoló vagyok. Kívánom, hogy erősödjön a csík! Én holnapra nem várom, és nekem is van már néhány pozi tesztem. Köztük 1 claerblu digi is. Ma vagyok a 14. Dpon. Jövőhéten szerdán megyek dokihoz. :)
2018. aug. 6. 21:54
 32/34 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,én is nagyon drukkolok neked minden rendben legyen.😊 én isjövö 7en tervezek menni holnap hivom a dokit :) majdelezz mivolt orvosnál
2018. aug. 6. 21:59
 33/34 anonim ***** válasza:
Szia kedves kérdezö! Mi ujság veled?
2018. aug. 20. 20:59
 34/34 A kérdező kommentje:
Szia .köszönöm a kérdést.azóta már kétszer voltam vérvételen szépen növekedett a hcg ahigy kell.és egy hete voltam dokinál ahol még csak petezsákot láttunk de jövö héten megyek ujra jol vagyok de nagyon erös mellfájdalmam van,néha gyengeség,és néha fájdogál a hasam de amugy jol.köszönöm az érdeklödést :)
2018. aug. 23. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!