9. dpon mire tippelnétek, baba vagy nem? Teszt csatolva
A felső teszt 10es erőségű az alsó 25-ös.nemrég készültek.a felső fajtát tegnap is megcsináltam semmi nem látszódott.tudom korai stb.csak tippeket kérek .és igen tudom hogy bármi lehet mindkettöre fel vagyok készülve 😁
Sziasztok hát nem lettem okosabb.ezt fejtsük meg vhogyan 😁 éjfélkor feküdtünk le de éjjel háromkor már felkeltem pisilni.tehat nem sok idö telt el.megcsináltam a tesztet de ugyanolyan mint a tegnapi.viszont a zöld teszt a 25-ös picit erösebb azt hatkor csináltam reggel tehát ott is csak három óra után.igy nem tudom mit gondoljak,mert a teszt is lehet rossz nem?viszont tegbap estétöl enyhe egykét pötty barnázásom volt.(két terhességemnél volt beágyazódási barnázás).gondolnák most menzire....de a hőm feljebb ugrott.de az is lehet hogy a kevés alvástól nem ment meg vissza?szóval nemtudom 😁😂 ez a jelen állás.Menzis görcseim vannak
Bocsi véletlen elkuldtem.
Na szóval a 10es teszten látok valamit én is. Pár nap múlva ismételd meg. jelenleg én is kB ilyeneket tesztelek kíváncsian várom mi lesz belőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!