Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez száradási csík?

Ez száradási csík?

Figyelt kérdés

Pár nap még van a nem vártig,akkor csinálok másikat...

Csak furán érzem magam és csináltam egyet..

2018. júl. 2. 09:00
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek.. Én is úgy vagyok vele,hogy 50-50%..

Ha nem jön meg csinálok másikat majd..

Ha jönni akar jönni fog a baba :)

Eddig sose volt ilyen tesztem vagy negatív,vagy pozitív ..ezért érdekes nekem ez a teszt..egyenlőre várok még..

2018. júl. 2. 09:54
 12/18 anonim ***** válasza:
Ez száradási csík, egészen pontosan a reagens helye látszik, hiszen színe semmi, így negatív, de persze majd lehet még pozitív pár nap múlva ettől függetlenül. Szerintem várd meg a késést, akkor jársz a legjobban és úgy akkor az esetleges kémiai terhesség általi pozitív teszt okozta csalódást is megspórolod magadnak, ami a korai tesztelőknél sajnos gyakorta előfordul.
2018. júl. 2. 10:02
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem biztatni akarlak de nekem is ilyesmi volt, csak más teszten, aztán persze minél erősebbek lettek.Szóval csinálj még kb 1 hét múlva :) 13hkm
2018. júl. 2. 12:21
 14/18 A kérdező kommentje:
Élőben rózsaszín az a csík is..de majd meglátjuk pár nap múlva..a derekam fáj napok óta meg a mindjárt megjön érzés de csak pár perc és elmúlik..
2018. júl. 2. 13:06
 15/18 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a Predictor tesztet. Az nagyon jó. De a nemvart napját mindenképp várd meg vele. :)
2018. júl. 2. 13:19
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha élőben rózsaszín, szerintem márpedig babás leszel😊(én képről is úgy látom, hogy halvány pozi, bárki bármit mondd) írd le majd az eredményt. Drukkolok.
2018. júl. 2. 13:42
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem pozitív. :)
2018. júl. 3. 10:33
 18/18 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek :) még van pár nap addig nem akarok tesztelni,de megírom mi lett az eredmény :)

Remélem baba van a dologban

2018. júl. 3. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!