Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha tobb honapig nincs menstrua...

Ha tobb honapig nincs menstruacio attol a mehnyalkahartya még vastagodik?

Figyelt kérdés

2018. jún. 29. 19:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

15 mm igen is kevés egy terhességhez normális esetben, főleg hogy a kérdező, állítása szerint 3 hónapos.

Nem voltam ott az Uh-n, de 3 hónaposan nem valamit kéne látnia, hanem a babát, szívhanggal. Ha pedig még korai a terhességed és azért nem látja, akkor nem 3 hónapos vagy, maximum spontán peteérésed volt menstruáció nélkül. De miért nem csinálsz egy tesztet, ha az orvos nem tudta egyértelműen megmondani, hogy mi van? Ha tényleg babát vársz, lehet hogy valamilyen kezelésre is szükséged lenne, hiszen a kimaradt menstruáció hormon problémát jelez. És 15 mm nem normális 3 hónapos terhesen, de gyakran korai terhességnel sem.

2018. júl. 1. 10:08
 12/14 anonim ***** válasza:
Attól hogy 3 hónapja nem menstrual nem feltétlenül 3 hónapos terhes... Szoptatás alatt is előfordul hogy nincs menstruáció de peteeres van. A normál méhnyálkahártya vastagság pedig 7mm és már azzal is sikerülhet egy terhesség. Ha a 15 mm kevés akkor én nem lehetettem volna terhes... De egyébként az a legtisztabb ha tesztelsz vagy pedig visszamész az orvoshoz, és majd ő megmondja pontosan, csak türelem kell. :)
2018. júl. 1. 20:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Én csak egy részére tudok a kérdésnek válaszolni. 15 évig szedtem fogamzásgátlót és utána első hónapban teherbe is estem, 5 mm-es volt a nyálkahártyám 5+5 hetes terhesen. Erre az orvos azt mondta, hogy kisebb csoda, hogy beágyazódott, de mégis. Már 1,5 éves a kislányunk. Decemberben ismét elkezdtünk próbálkozni. Elsőre sikerült, de korán mentem UH-ra, ahol mondták, hogy nincs esély a babára (a pozitív teszt ellenére), mert 4 mm-es (!!!!) a nyálkahártyám és mégis.... 26 hetes kismama vagyok. Az én esetem ritka, de 15 mm-es nyálkahártya egyáltalán nem kevés a terhességhez!
2018. júl. 2. 02:51
 14/14 A kérdező kommentje:

Igen van problemam es kezelve is vagyok!

Nem 3honapos terhes vagyok!!hanem azota nincs mensim!es irtam h lehetett peteeresem abba honapba mikor barnaztam!Orvosom is ezt mondta!es az orvos azt mondta h a het vege fele kell majd tesztelnem,addig felesleges!

Mindent leirtam csak ertelmezni kene!

Es ahogy olvasgatok enis,egyaltalan nem keves a terhesseghez a 15mm vastag m.nyalkahartya.

A tobbieknek koszonom a valaszt!☺

2018. júl. 2. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!