Hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Holnapra nem várom, első próbálkozás. Már éreztem görcsöket, de megszűnt. Ma reggel teszteltem, de negatív. Bizakodó vagyok. Van olyan, aki holnapra nem várja?
2018. jún. 29. 17:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Istenem 😂😂😭😭😭
2018. jún. 29. 17:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Mi olyan vicces?
2018. jún. 29. 17:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem lenne olyan vicces szerintem, ha olyan helyzetben lennél, mint én.
2018. jún. 29. 17:53
 4/5 anonim ***** válasza:

A görcs simán premens tünet. Csak nyugi, tesztelj a nemvárt után, előtte nem érdemes.

Kicsit tényleg vicces nekem is, bocsi, de már lassan egy éve próbálkozunk, így olyan vicces hatása van, hogy első próbálkozós hónapban már nemvárt előtti görcsből terhességre gyanakszol. :)) Kívánom, hogy legyen babád, csak vigyázz a józan eszedre, annyi minden zajlik a testünkben, annyi tünetet észlelhetünk, de egyáltalán nem biztos, hogy az terhesség miatt van.

2018. jún. 29. 18:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Én ezt úgy értettem, hogy már éreztem görcsöket (valószínű meg fog jönni), de már nem érzem (lehet, nem jön meg) :) nem terhesség miatt gondoltam. És első próbálkozás vetélés után volt 3 hónaposan ment el a babám.
2018. jún. 29. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!