Beágyazódás lehetett? Részletek a leírásban
Figyelt kérdés
PCOs vagyok, nagyon rendszertelen a menzeszem, így nemtudom mikor volt Pé-m. Múlt hét pénteken reggel volt egy pici vér a wcpapíron, azt hittem megjött, de a tamponon már nem volt semmi. Hétfőn reggel teszteltem biztos ami biztos alapon, de negatív lett. Azóta is szúrkál a méhem körül és feszül. Érdemes lenne még egy teszt? Volt már valakinek hasonló esete?2018. jún. 27. 10:14
1/11 anonim válasza:
Volt hasonló esetem. Szintén pcos és kósza enyhe vérzések. A hormongondok okozták.
A beágyazódási vérzés közel sem olyan gyakori mint azt hiszik itt sokan.
2/11 A kérdező kommentje:
Erre is gondoltam. köszönöm. Csak az a furi, hogy nincs több vérzés. A menzeszem sem jött meg. Ja és szedem a clostylt+duphaston kombót
2018. jún. 27. 10:23
3/11 anonim válasza:
Itt gyakorin naponta 3-4 kérdező van aki a vérzést, barnázást és szurkákat beágyazódásnak reméli, holott sokkal ritkább mint bármilyen hormongond. Orvoshoz érdemes menni.
4/11 A kérdező kommentje:
Szeretném azért tisztázni, hogy nem vagyok hülye taknyos, aki viccből írkál a gy-ra. 28 éves vagyok. Két éve folyamatos kezelés alatt vagyok mind a PCO miatt mind a hormonok miatt. Így teljesen tisztában vagyok mindenféle bajommal. Két év orvosi megfigyelés és sikertelen teherbeesési kísérletek tömkelegén vagyok túl. Ez egy egyszerű kérdés volt. Nem kell rögtön hülyének nézni az embert. Köszönöm (a menj orvoshoz dolgot már inkább nem is kommentálom, mert 2éve szinte a nőgyógyásuommal élek)
2018. jún. 27. 10:47
5/11 anonim válasza:
Nem volt hasonló esetem, de miért kérdezed, hogy tesztelj-e még egyszer? Nem olyan drága egy teszt, miért ne tennéd? Ehhez kell itt megerősítés? És ha valaki azt mondja, hogy á, ne tesztelj, akkor nem teszed? Jajj...
6/11 anonim válasza:
Ha ilyen nagy ismerettel rendelkezel a nőgyógy témában, egyszerűen tudnod KÉNE hogy felesleges tapasztalatot gyűjteni mert minden szervezet más! A tesztelést leírták előttem. Ez is a TE SAJÁT tested függvénye hogy érdemes-e tesztelni, nem Netes Marcsi testéé.
7/11 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen a "hasonló esten" lett volna a hangsúly. de köszi mindenkinek azért
2018. jún. 27. 16:39
8/11 anonim válasza:
Szia! Én is véreztem első nap. Most 6 hetes vagyok. Nekem miomám van. Szerimtem tesztelj még.
9/11 A kérdező kommentje:
Tegnap teszteltem halvány pozi lett, létezik a beágyazódási vérzés.
2018. jún. 30. 04:11
10/11 A kérdező kommentje:
Utolsó szívből gratulálok 😁😁
2018. jún. 30. 04:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!