Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 hete nem szedek semmit 2...

Bociszem1999 kérdése:

1 hete nem szedek semmit 2 hetem van a mensiig. Van pár tünetem amit nem tudok mire utalhat. Vajon lehet baba? Többször van hányinger szédülés hamar fáradok. Szerintetek? Most se vagyok jól. :/

Figyelt kérdés
2018. jún. 22. 16:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdést. Nem védekeztek? Babát akartok?
2018. jún. 22. 16:24
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem védekezünk és többször el ment bennem. Tervezzük a babát igen.. csak nem örülne ha most jönne mert csak év végére akartuk össze hozni.. tudom ezt nem mi határozzuk meg.. azt mondta ha idő előtt esek teherbe el kell vetessem, de én sem akarom és a család sem engedi. Ideges vagyok hogy vajon baba lesz e?! Teszt még nem mutatna semmit.
2018. jún. 22. 16:30
 3/14 anonim ***** válasza:

Már bocsánat, de ez milyen dolog, hogy ő kényelmesen nyugodtan elmegy benned, de ha terhes leszel a te bajod és vetesd el?!?! Ez ultra primitív... és dühítő!

Tudja hogy már nem szeded a bogyót?

2018. jún. 22. 18:02
 4/14 anonim ***** válasza:

Na még egy liba...

Ha még nem akartok gyereket, miért is hagytad abba a gyógyszert???

És nem, nem a terhességet érzed. Biológia.

2018. jún. 22. 18:02
 5/14 A kérdező kommentje:

Tudja hogy nem szedem...csak nem gondolta hogy hamarabb jönne mint szeretné...

Utolsó válaszoló, normálisan is lehetne írni irónia tudod! Liba..mindenki magából szökött ki indulni. Először is nem ismersz így nem kellene ítélkezni. Mivel 20 éves lány vagyok aki 7 napból 6 nap dolgozik, és nem mást fokáz le ahogy te is..

2018. jún. 22. 18:18
 6/14 A kérdező kommentje:
*szokott.. fikáz le...bocsi. Nem értem az ilyen embert. Van egy aggódó kérdező és van egy flegma válaszoló.. ezt nevezik emberiségnek manapság..
2018. jún. 22. 18:20
 7/14 anonim ***** válasza:

Az tenyleg eleg erdekes hogy elmegy benned de ido elott ne legyel terhes?.. mintha ez igy mukodne...akkor egye meg amit fozott!

Ha meg 2 heted van mensiig akkor meg csak most peteeresed hacsak nem volt egy extra valamikor hamarabb.

2018. jún. 22. 18:38
 8/14 anonim ***** válasza:
Ne legyél már ennyire hülye! Éy ráadásul kikéred magadnak a negatív kommmentet! Ha gyereket akartok, akkor ne védekezz! Egyéb esetben pedig mindig kell, nem akkora poén egy abortusz!
2018. jún. 22. 18:58
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem értem!A párod még nem szeretne gyereket idő előtt,te abbahagytad a bogyót,elment benned többször is,és ha esetleg terhes leszel idő előtt vetesd el?

Jól gondold meg a családalapítást egy ilyen "emberrel"...

És hogy a kérdésedre is választ kapj.Eleg nagy esély van a terhességre hiszen félidőnél vagy,tehát bármikor lehet/lehetett a termékeny napod!

2018. jún. 22. 20:37
 10/14 anonim ***** válasza:
Csodálatos....
2018. jún. 22. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!