3 napja késik, de 2 teszt is negatív. Esélyes még a baba?
Pontosan szokott megjönni a menstruációm, az elmúlt években talán kétszer fordult elő, hogy 1 napot csúszott.
Most kezdtünk babával próbálkozni, és rögtön az első hónap után késik a menzeszem, most 3 napja. Nem is érzem, hogy megjönne (előtte is szoktam kicsit görcsölni, most semmi).
Persze rögtön reménykedtem, hogy biztos összejött elsőre a baba, de ma reggel kettőt is teszteltem - az egyik Clearblue, amire az van írva, hogy már a nem várt előtt 1 nappal is 98%-os eséllyel kimutatja (én meg ugye 3 nappal utána vagyok). A másik X-epil volt, mindkettő negatív lett sajnos.
Szerintetek érdemes tovább reménykedni, és 1-2 nap múlva újra tesztelni, vagy így már esélytelen?
Köszi a választ!
Én nem hőmérőzök, úgy voltunk vele, hogy most kezdtünk próbálkozni, az első hónapokban még nem számolgatunk annyira, csak gyakran együtt vagyunk és lesz ami lesz. (Képes vagyok rástresszelni a dologra, ha túlzásba viszem a számolgatást, tervezgetést :)). Aztán ha pár hónapig nem sikerül, akkor kezdünk komolyabban tervezni, hőmérőzni, stb.
Szóval egyelőre abban sem vagyok biztos, mikor van a peteérésem.
Nekem 12en a nemvart napjan reggeli vizeletbol negativ volt, 15en delelotti vizeletbol halvany pozitiv.
Ha par nap mulva meg mindig nem jon meg tesztelj ujra.
Köszi mindenkinek! Sajnos azóta tárgytalan lett, megjött, lehet hogy nem kellett volna kiírnom a kérdést. :)
Ez van, új hónap, új remények!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!