Megszakítás+negatív ovu teszt+naptárazás: mennyi az esélye így a terhességnek?
Tudom, hogy iszonyat hülye voltam, kérlek, ne adjatok fejmosást...:(
Szóval, 2 hónapja szeretkeztünk óvszerrel, ami kiszakadt. Akkor vettem be esemény utánit, utána rendesen meg is jött a menstruációm a várt napon, a ciklusom utána normális maradt, óramű pontosságú, ahogy szokott.
Tegnap viszont nem védekeztünk. Legalábbis, a megszakítást nem lehet annak nevezni, tudom. Elvileg ovuláció után voltam ekkor 4 nappal (a ciklusom 20. napján), ő pedig nem élvezett belém. Ma, mikor hazajöttem tőle, csináltam LH tesztet, mert bepánikoltam, negatív lett (egyáltalán nem látszik a második vonal), tehát elvileg tényleg nincs ovulációm.
24-én kellene megjönnie, eseményutánit nem vehetek be ilyen gyakorisággal. :(
Mennyi az esélye ennek így? :(
Majd megtudod,ha 2 hét múlva teszttelsz.Ha szerencséd van,akkor tényleg nem estél teherbe.
Egyébként el nem tudom képzelni,hogy neked abban mi az élvezetes,ha csont ideg vagy a nem védekezés miatt.Egyáltalán tudod te így élvezni a szexet?
Utólag jött csak rám az idegesség, életemben először szexeltünk gumi nélkül. Elsősorban a párom miatt élveztem, annyira odavolt értem és annyira vágyott az egészre.
A korábbi párjával mindig ezt csinálták, sosem lett belőle baj (ezért mertük csak és ezért tudott rábeszélni), én meg élete csalódásának érzem magam, mert visszaszoktattam a gumira ez alatt a 8 hónap alatt és sosem engedtem neki anélkül. Fogamzásgátlót nem szedhetek, az óvszerből meg épp kifogytunk, onnan jött ez a "remek" ötlet. Tudom, hogy nem kellett volna, csak szerettem volna, ha örül.
Szomszédnak így jöttek össze az ikrek
Attól hogy az Lh teszt nem mutatott peteérést még később megfogta hat a baba hisz akár 7 napig is életképesek a spermák egy héten belül meg lehet mondjuk egy spontán peteérésed
De írtad hogy esemény utáni használták nem rég
Az akár Fél évre de akár 1 évre is hazavágja a ciklusod
Illetve nem is értem miért jó játszani a tűzzel előbb vagy utóbb megégeted magad
És csak az az ártatlan lélek issza meg a levét annak hogy ennyire felelőtlenek vagytok és Luxus védekezni
Szedi Fogamzásgátlót vagy ha eü okoból nem használhatod akkor a párod húzzon óvszert
A hormon mentes szerek annyira biztonságosak mint kb a megszakítás
Vagy lehet jobban járnál a vazektómiával
Ilyen felelőtlen nő anyának se lenne való későbbiekben
4es azért ekkora baromságot ne írj
Van ismerősöm akik jóval Peteérés után voltak együtt 1x megszakítással és most 12 hetes terhes az 1 éves mellé jön a kistesó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!