Én úgy gondolom, hogy kedd körül kellett volna megjönnie(a peteérésem 15.-én volt a ciklusaim 30-33 naposak), a ciklus.hu viszont mára jelölte be. Az alábbi a menzesz előszele?
Nem jött még meg, de igazából a has- és derékfájáson kívül nincs tünetem. A folyásom átlátszó tojásfehérjés, a mellfeszülés elmúlt. Vettem tesztet, úgy gondolom, ha reggel nem jön meg, tesztelek.
Ez inkább mensi előtti állapot, mint terhesség (sajnos!!!), igaz?
Drukkolok én is Neked! Igazából nem is tudom, hogy van-e okom reménykedni! Már régóta olvasgatom ezt az oldalt. Mindenki szinte azt írja, hogy hányingere van, nagyon feszülnek a mellei, fehéres folyása van, stb... . Nekem ilyenek nincsenek, csak annyi, hogy MA még nem jött meg, meg has/derékfájás, mint mensi előtt.
Mindegy, majd holnap....
Jó reggelt! Sajnos negatív a teszt!
Alighogy megcsináltam, máris elkezdett görcsölni a hasam, úgyhogy csak késett.
Új hónap, újabb próbálkozások, új remény!
Remélem, Te jobb hírrel jössz!!!
Kedves E.!
Igazából ez volt a 2. hónap, hogy próbálkozunk. Úgyhogy talán még nem kell keseregnem.(azért kesergek ám, csak nyugtatgatom magam mindenféle pozitív gondolattal).
Az ember úgy van vele, hogy ha bármibe belekezd, annak minél előbb legyen gyümölcse...:)
Ti mióta próbálkoztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!