Vasárnap kellett volna megjönnie, szerdán a tesztem pozitív lett. Az orvos zárt méhszájat látott. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Az orvos nem látott semmit,csak hogy zárt a méhszáj. UH-ra küldött de nem tudom mikor menjek hogy biztosan látszódjon van e ott valami. Jövőhéten a hatodik hétben lennék. Várjak még vele?
Tüneteim nagyon erős derékfájás és petefészek táján enyhén nyilaló fájdalom. Lehetek terhes?
2007. nov. 30. 18:13
1/5 anonim válasza:
Szerintem biztosan terhes vagy, csak még korán van és ezért nem látta a doki. Hívd föl az ultrahangot időpont miatt és kérdezz rá, mikor célszerű menni. Annyira egyéni, ha most ideírom, én mikor mentem, úgy érzem, becsapnálak...
2/5 anonim válasza:
A 7.héten már a szívhangja is látszik.
Gratula!:)
3/5 anonim válasza:
most megcsak a petezsakot latnak,en varnek meg 1-2 hetet.de kerdezd meg az uh-t vegzo orvost mit javasol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!