Menstruacio elott 5 nappal mindjart megjon erzes, magas etvagy es sirogörcs jelenthet valamit? Mas is volt igy?
Figyelt kérdés
Normalisan nem vagyok ilyen de ma kifejezetten ereztem hogy siras lesz mindenbol,a parom ment munkaba es csak pentekre jon-mar hozza vagyunk ehhez szokva megis elkezdtem pityeregnitole es egesz nap ez ment2018. jún. 18. 18:40
1/4 anonim válasza:
Nem minden ciklus egyforma. Nekem van, hogy ilyen vagyok, mint te, van, hogy házisárkány vagyok,van hogy teljesen jófek vagyok es olyan is, hogy csak abból veszem észre, hogy itt az ideje, hogy görcsölök.
Persze ez nem azt jelenti, hogy nem vagy terhes, de ezek sima pms tünetek.
3/4 anonim válasza:
Nagy valoszinuseggel csak pms tunet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!