Ciszta vagy baba?
Sziasztok,majus 13 utan nagyon aktivan neki fogtunk az egyutleteknek a parommal es ezert május 28 kellett volna megjonnie a havimnak, ehelyett par nap kesessel barnas folyasom lett, ami a mai napig tart, volt 1-2 nap mikor "rendes" verzesem volt de ennyi, ez lassan 3 hete igy megy, a dokihoz 25.re kaptam csak időpontot.
Faj a derekam, neha a hasam alja, sokszor akar éjjel akár nappal elmelegedek, es foly a viz le rólam :-/ a bokam is megdagadt párszor. Reggel csinalok egy tesztet...de 5 ev alatt sose jott össze a baba... Ezert felek hogy most is mas van a dologba :-( gondoltam hogy felfaztam de nem vettem be gyógyszert de semmi nem változott azota :-/
Olyan furcsa bara folyas, de neha veres, es folyton kell menjek a wcre, s egesz nap melegem van, fut a viz le rólam, amugy meg 24 eves vagyok...
Sose lesz 25.hogy jojjon vissza a doki szabirol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!