Avikam kérdése:
Lehet terhesség jele az, hogy úgy érzem mint ha megakarna jönni a havim, pedig az csak 8nap múlva esedékes? Többi lennt.
Figyelt kérdés
Múlthét csütörtökön azaz 7napja voltam együtt a párommal védekezés nélkül , ovulációm mensi naptár szerint másnap pénteken volt mondjuk arra nem adok 100%ot de lényeg hogy ovuláció környékén. Tegnap este elkezdtem úgy érezni mint ha megakarna jönni havim ,legalábbis ahhoz nagyon hasonló érzés , kis szúrások kis görcsök ma napközben nem nagyon éreztem ezt de így estefele megint elkezdett.Arra lennék kíváncsi, hogy lehet ez esetleg beágyazódás jele vagy nem jót jelentő tünetek ezek, tesztet még hiába csinálok de esedékes időnen persze az lesz az első dolgom. Ha valaki tudna segíteni választ adni a kérdésemre nagyon megköszönném :)2018. jún. 14. 23:06
1/1 anonim válasza:
Nem. Amíg a teszt nem mutat semmit addig semmilyen tünet nincsen. Ez ilyen türelemjáték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!