Sok szülő nem gondol arra, hogy beteg is lehet a gyereke, ha 40 fölött szül?
Engem is 40 évesen szült anyám, nulla problémám volt az életkorával, az a helyzet, még előnye is volt, hogy hamar nyugdíjba ment... Nem mindenki lerobbant idősebben, 20 éves koromban gyengébb voltam, mint a dolgos anyám... Ő elbírta a cementeszsákot, én nem.
Ami engem illet, kifejezetten nagy súlyt fektetek arra, hogy sokáig energikus és fitt legyek s amennyire lehet, izmos is (későn kezdtem a gyúrást, szóval sokra nem számítok, de nem is kell. de kis ványadt középkorú, majd idős nem akarok lenni). A génjeim jók, őseim hosszú, egészséges, aktív életet éltek, én se vagyok beteg soha... Jóval fiatalabbnak szoktak nézni a koromnál s azért egy inaktív kövér huszonévesnél jobban fel bírnék emelni egy kisgyereket meg rohangálni utána s ez azért még pár évtizedig így lesz.
S persze vannak más tényezők is. Nem mindig jön össze minden fiatalon, attól még lehet gyerekünk, nem feltétlenül rossz ötlet az.
Pont nem érdekel, hogy ki képzeli az embert a gyermeke nagyszülejének. A gyerekválallásomban ez garantáltan nem fog szerepet játszani (bár igyekszem jó karban tartani magam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!