Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás vagy megjön korábban?

Beágyazódás vagy megjön korábban?

Figyelt kérdés

10. dpo-n vagyok. 1-2 napja vannak mensi szerű görcseim, és tegnap elkezdtek fájni a melleim, ami mára erősödött.

Most délután enyhe rózsaszínes pecsételésem volt, és utána erősödtek kicsit a görcsök is.

A hőm viszont egy picit sem esett a ma reggeli méréskor, ugyanúgy 36,9, mint az elmúlt 1 hétben folyamatosan.

Tudom, idővel úgyis kiderül, de érdekelne, tapasztalt-e valaki hasonlót, és mi lett a vége :)

2018. jún. 12. 17:18
 1/3 anonim ***** válasza:
51%
Pecsételés után mindig megjött 1-3 napon belül.
2018. jún. 12. 17:21
 2/3 anonim ***** válasza:
51%

Azért nem esett még le a hőd,mert még nem jött meg a menstruációd.

Nem rendelkezünk semmiféle tapasztalattal sajnos,ami a te tested működésével kapcsolatos.

Ha késik pár napja,akkor lehet már tesztelni,tudom,hogy izgatott vagy,de olyan felesleges idegen emberekkel megtippeltetni,hogy terhes vagy-e.

Reméljük pozit tesztelsz majd! :)

2018. jún. 12. 18:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Beágyazódás volt :)
2018. jún. 17. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!