Beágyazódás vagy megjön korábban?
Figyelt kérdés
10. dpo-n vagyok. 1-2 napja vannak mensi szerű görcseim, és tegnap elkezdtek fájni a melleim, ami mára erősödött.
Most délután enyhe rózsaszínes pecsételésem volt, és utána erősödtek kicsit a görcsök is.
A hőm viszont egy picit sem esett a ma reggeli méréskor, ugyanúgy 36,9, mint az elmúlt 1 hétben folyamatosan.
Tudom, idővel úgyis kiderül, de érdekelne, tapasztalt-e valaki hasonlót, és mi lett a vége :)
2018. jún. 12. 17:18
1/3 anonim válasza:
Pecsételés után mindig megjött 1-3 napon belül.
2/3 anonim válasza:
Azért nem esett még le a hőd,mert még nem jött meg a menstruációd.
Nem rendelkezünk semmiféle tapasztalattal sajnos,ami a te tested működésével kapcsolatos.
Ha késik pár napja,akkor lehet már tesztelni,tudom,hogy izgatott vagy,de olyan felesleges idegen emberekkel megtippeltetni,hogy terhes vagy-e.
Reméljük pozit tesztelsz majd! :)
3/3 A kérdező kommentje:
Beágyazódás volt :)
2018. jún. 17. 06:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!