11. dpo beágyazódás lenne?
Figyelt kérdés
Szúr a bal oldali petefészkem néha pár percig és a méhem is megSzerintetek lehet beágyazódás miatt?2018. jún. 9. 20:22
1/8 A kérdező kommentje:
*Méhem is meg fájdul*
Bocsánat véletlenül nyomtam rá.
2018. jún. 9. 20:25
2/8 anonim válasza:
Pár nap múlva menstruálni fogsz,úgyhogy bármi lehetséges.
3/8 anonim válasza:
A petefészkednek semmi köze a beágyazódáshoz...
4/8 A kérdező kommentje:
Menstruáció előtt sosem szokott ilyen lenni és ezért találom furcsának.
2018. jún. 9. 20:47
6/8 anonim válasza:
Lehet miatta, de lehet más miatt is. Szerintem már egy érzékeny tesztet megpróbálhatsz. Drukkolok! Majd írd meg mi lett :)
7/8 anonim válasza:
Nem jelent terhességet. Az se, hogy sose érzed, vannak ciklusok, amelyek teljesen máshogy sikerülnek, mint a többi.
Menzeszt se jelent. Ettől lehetsz te terhes is.
8/8 anonim válasza:
Még annyit tennék hozzá, hogy mióta szültem (11 hónapja) nincs pms-em. Csak úgy egyszercsak megjön a semmiből. És most, 5 nap múlva várom, fáj a derekam meg görcsöl a hasam, nos én terhes 100% hogy nem vagyok (nehéz hónap volt, együttlét se volt... de amúgy is használunk óvszert) szóval történhetnek furcsaságok, hogy 1-2 dolog más, mint a többi ciklusban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!