Akik pozitív ovulációs teszt napján voltak csak együtt, sikerült így valakinek?
Sajnos párom pont most alig van itthon :(
Pozív teszt estéjén voltunk csak együtt. Előtte 1 hétig sajnos nem. Tudom előtte kellett volna, de nem tudtuk megoldani és ezt is nehéz volt.
Volt aki pozitív ovulációs teszt napján volt együtt a párjával és sikerült a baba? Vagy irt már későnek számít és kicsi az esély? Volt már egy kémiai terhességem, szóval a fogantatás sikerült már egyszer.
Fél éve próbálkozunk.
Jól tudom hogy az ovulációs teszt az ovuláció előtti napon pozitív?
Voltunk még régebben is így együtt hogy csak a pozi teszt napján tudtunk együtt lenni de nem sikerült akkor. Ezért sejtem hogy most sem fog. De kiváncsi vagyok, másnak így sikerült e. Aki pontosan tudta hogy mikor van ovulációja.
első vagyok.
amikor én használtam ovu tesztet (10 éve) akkor csak az ovu napján jelzett a teszt,így ebből tudtam hogy előtte egy nappal voltunk együtt.
a 2. babánál meg pont ovukor voltunk együtt és akkor is összejött.
De a teszt nem garancia arra hogy ha pont jókor vagytok együtt-akkor tutira sikerül is.
Ha pár hónap után sem jön össze akkor érdemes kivizsgáltatni magatokat
Nekem pl este volt pozi, együtt voltunk, reggelre már felment a hőm,így valamikor hajnalban volt ovum. Elötte két nappal is együtt voltunk, sikerült is. Fiú lesz.
A lányommal pedig csak pozitív ovuteszt előtt 3,5 nappal voltunk együtt, és így is sikerült! :)
Jajj, de szerencsések vagytok! :) voltam két orvosnál ( maszek) elhajtott az egyik mert hogy mi az hogy ide jövök, várjam szépen meg az 1 évet. A másiknak mondtam hogy volt 2 hónapja kémiai terhességem és ebből ő le is szürte hogy egészségessek vagyunk mert megfogant de nem maradt meg a baba.... inkább próbálkozunk ahogy tudunk de én nem mostanában megyek el ezzel orvoshoz...
Bízom a tesztben mert előtte nap volt nyákos folyásom és a pozi teszt másnapján pedig görcseim. Nagyon bánom hogy előtte napokban nem tudtunk együtt lenni :( bár az előző ciklusban előtte is együtt voltunk mégsem sikerült. :(
Ha pozinál voltatok együtt,az teljesen ideális,mert a spermiumok 3-4 napig is vígan elélnek benned.
Pozitív után 24-36 órával történik meg az ovuláció,szóval felesleges idegeskedned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!