Száradási csík vagy halvány pozitív?
Időn belül jött ki, élőben jobban látszik viszont esküszöm nem tudom eldonteni a színét. Félek hogy csak azért látom enyhén rozsaszinnek mert annak szeretném látni. Egyébként negativban is látszik. Viszont tegnap óta enyhén rózsaszínes folyásom van, vagyis inkább csak a WC papíron látszik, de nem jött meg. Most nem tudom hogy ez baba lenne és menjek orvoshoz vagy csak a teszt szórakozik velem. Annyi hogy régen is használtam Gábriel tesztet de akkor sosem láttam ilyet rajta. (a műanyag borítást a fényképezes miatt vettem le.)
Elhiszem.
Ha van ott valami a predictor jobban lathatoan megmutatja
Teszteltél ma kedves kérdező vagy megjött esetleg?
Nekem 2x csinalt ilyet a gabriel. Elsőnêl 1 hétre rá lett pozi teszt aminek a vege az lett h 10.héten egy vetélésen mentem keresztül.
A másik alkalom a mult honap volt költözés miatt csináltam nemvárt előtt 3-4 nappal ilyen lett a teszt nem emelgettem ezért de aztán mégis megjött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!