Ha kihuzta a parom de ereztem lent a spermat, mennyi az esely a terhessegre?
"tablettat nem akarok szedni, a gumi kicsit draga mulatsag lenne es ugy vagyunk vele, ha jon, jon"
Hát, ha jön, jön, akkor meg nem teljesen mindegy, hogy terhes lehetsz-e, vagy sem? Istenem, van bajod nyakon felül nem gyengén.!
Miért van itt ennyi rosszindulatú ember?
Igen, tudom, hogy készül a gyerek. Igen, tudom, hogy 7 napig vándorol a méhben amíg be nem ágyazódik, az is 5 nap még és ott vagyunk a menstruációnál. Igen, minden nap szoktunk szeretkezni, ha valakit érdekel, egy nap többször is. Tisztában vagyok azzal, mikor van ovum, ezért kérdeztem, hogy mennyivel nagyobb így az esélye. 3 éves korig azért akarunk várni, hogy ne legyen annyira nehéz, mert kel még a pici, de úgy vagyunk vele, ha jön, nagyon örülnénk neki. Csak egyszer volt már egy vetélésem fogamzásgátló tabletta szedése mellett, azért nem akarok gyógyszert szedni és azért így csináljuk, mert a természetre van bízva, nincs csalódás. A kérdést pedig azért tettem fel, mert ugye az előváladék is tartalmaz spermiumokat és behatolással 25% az esély. Gondolom, így a negyede..
Lehet, normálisan is válaszolni. 200000 forint a bevételünk fejenként, én ügyintézőként dolgozom. Nem tanulatlanok vagyunk, azért van ez az oldal, hogy kérdezzünk.
Szóval máskor, ha nem tudjátok az előzményeket, nem kéne okoskodni, csak a kérdésre válaszolni..
Kivételesen senki nem volt rosszindulatú ( még)
Meg is lepett.
Olvasd el, kérlek a kérdést, mintha nem te írtad volna.. Próbáld levonni a következtetést..
Ez egy értelmetlen kérdés..
1.
Gumi drága, nem baj, ha jön a 2. Gyerek
2.
Előváladék esetén érzed a spermiumokat (WTF??) Ezt nem értem, de biztos 3-4 másik válaszadó társammal együtt bennünk van a hiba..
3.
Mennyi az esély a terhességre?
Nem mindegy?
Ha jön..jön.. Ha nem ...nem
Ezt írtad.
Másrészt nem vagyunk jósok..
Akik teljesen egészségesek, nem védekeznek, jó időpontban vannak együtt sem biztos, hogy összehozzák a babát...
Szóval
Vagy igen, vagy nem..
Nem voltunk ott, így azt sem tudjuk, hogy kivette-e időben, vagy sem, ha te "spermiumot" éreztél...
Annyi biztos, hogy nem a megfelelő fórumon, és nem túl szaxerűen tetted föl a kérdést.
Érdemes utánanézni a természetes családtervezésnek. Ha megtanuljátok, és fegyelmezettek vagytok, kb. 98 %-os biztonsággal akkor jön a gyerek, amikor akarjátok.
A megszakított közösülés nem része a csomagnak, mert csakugyan simán lehet belőle gyermek.
A koncepció inkább az, hogy komplex, de napi öt perces öndiagnosztikával be kell lőni azt a havi 3-4 napot, amikor van mi megtermékenyüljön a méhedben, és akkor bezony önmegtartóztatás, ha nem akartok. Vagy gumióvszer, ha nincs olyan célotok, hogy a pápa is elégedetten mosolyogjon Rátok gondolva...
Igazából ésszerű az, amit akarnak, csak tényleg nem fejezi ki magát túl jól a kérdező:
- Azért akarnak az első gyerek 3 éves koráig várni, mert a kérdező így tud a lehető legtöbb időt otthon tölteni a gyerekeivel.
- Viszont ez a teljesen ésszerű számítás nem ér meg egy abortuszt, és úgy tűnik, az óvszeres szexet sem, marad némi kockázatvállalás.
Nü? Kifogás? Ellenvetés? Az ő életük, nem? Mindenesetre ha a kockázatot minimalizálni akarják, akkor nem a megszakított közösülés a jó választás, hanem a Természetes Családtervezés megtanulása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!