Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 19-ére nem várom! Pár napja...

19-ére nem várom! Pár napja rózsaszines folyásom volt! A mellem nagyon feszült és fájt! Reggel már nem feszült annyira viszont még mindig fáj! Valakinek volt hasonló tapasztalata? Lehet ebből még baba vagy ne nagyon reménykedjek?

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 10:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Köszönöm a gratot. :) A kislányomat Barják Zsófiának hívják :) Kis tündérke. A mellem nekem nem szúrt úgy, hanem feszült, és nagyon hamar nagyon nagyot nőtt. A pocakom még nem is látszott (pedig nekem hamar megnőtt és rettentő nagy volt), de a melleimen mindenki észre vette, hogy valami más, mint azelőtt :) De mindenkinél mások a tünetek. Mert nekem mensi előtt is max feszülni szokott, szurkálni nem... De ez tényleg nem jelent semmit :) Reménykedjünk, hogy babás vagy :)
2010. jún. 16. 13:50
 12/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szép neve van!Mi is megbeszéltük párommal ha egyszer lesz egy lányunk Larának fogják hivni!Csak azt nem értem hogy mitől tűz forró a hasam is és a mellem is!
2010. jún. 16. 14:02
 13/14 anonim ***** válasza:

A hasadat én sem tudom, de a melleim nekem is nagyon forróak voltak, feszültek. Elképzelhető tényleg, hogy baba van odabent :) De jó Neked :) Tegnap pörköltet főztem, és tök hányingerem volt tőle, és a terhesség alatt amitől igazán hányingerem volt, az a pörkölt volt. Aztán mondtam páromnak, hogy biztos terhes vagyok, aztán mondta, hogy ne vicceljünk vele, mert beleéli magát :) Nem tervezzük ilyen korán, de ha jönne, megtartanánk :)

És ha fiú lesz, hogy fogják hívni?

2010. jún. 16. 15:06
 14/14 A kérdező kommentje:
Az előbb én is igy jártam tök megkivántam a rakott zöldbabot meg is csináltam és sikerült kb két falatot ennem belőle de olyan szédelgős is vagyok ma!Ha fiú akkor az apukája nevét kapja azaz Gábor
2010. jún. 16. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!