Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez a teszt tényleg ennyire...

Ez a teszt tényleg ennyire gagyi? Mást is csapott be?

Figyelt kérdés

Tegnap teszteltem egy claerblueval, már akkor 2 napja késett a menzim. Halvány pozi lett. (A vaterás tesztjeim negatívak, gondoltam azokkal van a baj, mégiscsak olcsó). Ma reggelre megjött. Vettem újra egy claerbluet, ez is halvány, de jól látszik szerintem, hogy pozit mutat. Megcsináltam egy x-epilt is, az negatív. Persze elfogadom, hogy nen sikerült ez a hónap sem, de azt már kevésbé, hogy ilyen car teszttel ámítják a népet. :( valaki tesztelt még ilyen teszttel? Neki is mutatta halványan a pozit? Akkor is ha nem volt baba?

[link]

2018. jún. 5. 19:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Utolsó,ott egy + jelnek kellene lennie.
2018. jún. 6. 06:35
 12/13 anonim ***** válasza:
50%
Ez a teszt ilyen szar. Nekem erősebb + volt, és a többi teszt -volt, nem is voltam terhes.Ez a teszt csak pénzkidobás...
2018. jún. 6. 06:36
 13/13 anonim ***** válasza:
49%
Nekem mind a ket terhessegem ,elobb kimutatta,nalam bevalt .aztan kinek mi
2018. jún. 6. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!