Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 7 hónap alatt nem jött...

Ha 7 hónap alatt nem jött össze a baba, akkor tuti valamilyen gond van?

Figyelt kérdés
Mindig jókor voltunk együtt.

2018. jún. 5. 17:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Akkor is lehet normalis, 1 èvig annak számit
2018. jún. 5. 17:37
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 18 hó volt, mire összejött. Mindkettőnket vizsgáltak,semmi gond nem volt/nincs azóta se.
2018. jún. 5. 17:57
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
Nem, nem jelenti azt. Nekünk is pont a 7. hónapban jött össze. Ha 1 év után sem jön, akkor érdemes azon elgondolkozni, hogy oka van, de addig meg nem kell rágörcsölni, jön, ha jönni akar. :)
2018. jún. 5. 18:06
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk az elsőre másfél évet kellett várni.ki lettünk vizsgálva,semmi gond nem volt.2.baba elsőre sikerült.
2018. jún. 5. 18:06
 5/12 anonim ***** válasza:
22%
Én elmennék kivizsgáltatni magam! Ha rendszeresen próbálkoztok teherbe kéne esned! Sok oka lehet miért nem és nagyon sok orvosolható. Én mondjuk mindhárom terhességemnél első hónapban teherbe esten de több barátnőm volt úgy mint te! Az egyiknél az volt a baj hogy csak az egyik petefészek működött. A másiknál a pasinál volt alacsony a sperma, a harmadiknák másfél év után se derítették ki miért mert mindketten rendben voltak. Neki a második beültetés sikeres volt!
2018. jún. 5. 19:10
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltetlen, nekunk 9 honap utan jott ossze segitseg nelkul

Voltam kozepeidoben 6 honap uh-n,ott lattuk h van ovulaciom meg abban a honapban hogorbet kezdtem vezetni.

Masodik baba 2.ciklusban sikerult!:)

Amugy baratnomeknel se volt semmi gond es 13honap kellett a sikerhez.

2018. jún. 5. 19:17
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Az első babánk 6 év volt, a 2. 2 hónap... 😄 Ebben ne keress logikát.
2018. jún. 5. 20:48
 8/12 A kérdező kommentje:

Nem tudom miért kellett lepontozni azt, aki a kivizsgálást javasolta! Következő hónapban én is elmegyek magánlaborba és a férjem is spermavizsgálatra. Ha gond van, legalább fél év mire helyre jönnek az értékek.

Fél éve próbálkozunk, 5 hónapja vezetek hőgörbét és rendszeresen ovu tesztezek. Sose késtük le a peteérést, viszont a hőm lehetne magasabb, ami pajzsmirigy alulműködést is jelezhet!

2018. jún. 5. 21:13
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekunk 8 honap volt 😇
2018. jún. 6. 07:57
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért felesleges orvoshoz rohangálni időnap előtt, mert egyrészt teljesen normális, nem utal semmilyen egészségügyi problémára, ha nem jön össze 2 hónap alatt a baba, de még az sem, ha csak 11 hónap után jön össze. Nem olyan könnyű teherbe esni, mint amennyire annak tűnik. Egészséges pároknál sem. Több mindennek fenn kell állni egy időben és megfelelően mindehhez. Ami nem biztos, hogy könnyen időzíthető.

És ha már időnap előtt egy kapcsolatban minden a babatervezésről szól, akkor könnyen beleeshet az ember abba a hibába, hogy túlságosan rágörcsöl, ami tönkre teheti az egész kapcsolatot. Az együttlétek tervezetten fognak működni és nem arról fog szólni, amiről valójában kéne. Könnyű odáig eljutni, hogy inkább elhidegül a két fél egymástól és majd hiába jön össze a baba, utána már nem biztos, hogy egy stabil párkapcsolatba fog beleszületni.

Míg ha oka van, hogy nem jön a baba, akkor az 1 év múlva is fenn fog állni és ráér az ember akkor már nagyobb biztonsággal és meggyőződéssel problémát feltételezni a háttérben és úgy nekiindulni.

Szerintem teljesen felesleges előrehozni egy procedúrát, ami nem feltétlenül szükséges.

2018. jún. 6. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!