Korai a teszt? Terhes volnek?
sziasztok,csak 2honapja probalkozunk babaugyben a parommal es emiatt volna egy par kerdesem..
kb ahogy szamolom 2es fel hete es 2hete is egyutt voltunk parommal,3napja volt kissebb hoemelkedesem fejfajasom is volt,pedig sosem szokott fajni..es az etvagyam is megnott..tegnap munka elott 10szelet korozottes kenyeret ettem meg, reggel semmi tunetem nincs ugy kb 10ig..10tol emelyges egeszen addig ameddig nem eszek egy kicsit,majd tegnap esti muszakban voltam es ittam a kis jeges italomat ramjott a hanyinger olyan szinten hogy mikor mar mentem volna haza vissza ekllett futnom a mosdoba ,mikor hazajottem ettem egy kis sutit meg ittam tejet ra max 30masodperc telt el jott is vissza..en nem vagyok az a hanyos tipus,akkor hanytam utoljara mikor tudogyulladasom volt 7evesen...Egyik baratnom azt mondja vegyek tesztet,sot amiatt is mert januarba volt egy vetelesem (fiatal terhesse) alitolag nagyobb az eselye.nos szerintetek?
Előbb a nyolc általánost kéne elvégezni, vagy szimplán elővenni a biológia tankönyvet, ha még megvan és olvasgatni kicsit. Hihetetlen, hogy egyes felnőtt nők mennyire nincsenek tisztában a fogantatással, ciklusukkal, stb.
Émelygés, hányás meg még nem egyenlő a terhességgel, tessék felfogni. Sőt, a pms tünetekre sem kéne ráhúzni rögtön a terhességet, hanem türelmesnek lenni, megvárni, amíg késik a menzesz és aztán tesztelni. Sajnálom kérdező, de nem vagy terhes.
Ahogy az utolsó is írja.
Nekem volt méhen kívülim, olyan erős pozitív volt, hogy majdnem leugrott a csík a tesztről, pedig azt mondják, hogy ilyenkor halványabb. Ha a tiéd negatív, akkor semmilyen terhesség nem áll fenn.
Huhhh de kusza.. olvashatatlan irományok.
Kérdező, itt többen próbálták elmagyarázni, hogy miért nem lehetsz terhes. De te előre eldöntötted, hogy csak és kizárólag az "igen, terhes vagy" válaszokat fogadod el.
És aztán mégis meglepődtél azon, hogy negatív a teszt? Ezt mindenki borítékolta előre.
Legközelebb pedig olvashatóan írj, vagy inkább ne is tedd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!