Nem merem megnézni a tesztet, félek a pozitívtól?
3 hete voltunk együtt először a barátommal, akkor evszítettem el a szüzességem,azután minden héten egyszer. Gumival védeleztünk,de félek hogy valahogy mégis került előválasék belém.
Mivel 12 napja fáj a mellem ,oldalt inkább. Pár napja mintha görcsölgetne a bal petefészkem, hasmenésem van,görcsöl a hasam, a gyomromtól hányingerem van.
Vettem tesztet,de annyira hihetetlenül félek,hogy még nem mertem megcsinálni.
Amit bemegyek a fürdőbe, hogy na most megcsinálom,elkezd dobogni a szivem,izzadni kezdek, annyira felhúzom magam,hogy az ákulás határán állok.
Valaki tudna valami módszert amitől megnyugodnék picit?
Mennyi az esélye a terhességnek?:(((
20L
Nekem sajnos össze-vissza jár,hol kimarad 1-2 hónap,holnnem.
kezelt inzulinrezicstenciám van, valamint pár ciszta a petefészkemen,de évek óta nem volt vele baj.
Utoljára április 15-én volt meg.
A menzesz előtt is szokott feszülni a mellem,alhasam fájni, de csak 2-3 nappal. Most már 12 napja....ezért nem hiszem hkgy attól van,hogy meg dog jönni.
20 éve védekezünk gumival. :)
Van, hogy csak a legolcsóbb lidl-set vesszük.
Soha nem volt gond. :) Ki se szakadt.
Az egyik legmegbízhatóbb fogamzásgátló módszer.
A melled azért fáj, mert most vesztetted el a szüzességed. Hormonális változásokat okoz a testedben. Az is gyakori, hogy ilyenkor a lányoknak késik 1-2 hetet rendszeres ciklus mellett.
😆 Szoktam mondani, hogy ilyenkor gondoskodik róla a természet, hogy eléggé megijedj hozzá, hogy ne merj védekezés nélkül szexelni.
Nyugodtan csinálj egy tesztet. 🙂 Legalább megnyugszol. Az idegeskedés miatt is késni fog.
Kérdés, hogy helyesen használja-e.
Mert helyes használattal fel se merülhetne, hogy előváladék kerülhetett belé...
Vagy mégis hogy gondolnád kérdező?
A barátom azt mondta ő egyszer sem vette észre hogy kiszakadt volna. Minden alkalom közül csak 1x ment el a gumiban bennem.
Máskor kivette előtte.
Nyugodjál már le, nem vagy terhes. Tesztelhetsz, teljesen negatív lesz.
Egyáltalán hogy tudod élvezni a szexet, ha ezen rágódsz? A gumi teljesen megbízható megfelelő használat mellett. A barátod kezén kb. 10 másodperc után hal el a sperma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!