Pozitív tesztek után barnázás, majd görcsölés?
Korai tünetek, teszt előtt: fáradtság, keserű szájíz, tompa alhasi fájdalom.
Ma már egész napos hányinger, étvágytalanság, émelygés, hullafáradtság, kis gyomorégés.
Csak ez a görcs aggaszt most, a barnázásra nem mondott semmit az orvos. :/
En keddre NEM varom, csak nem tudom hogy teszteljek e ma vagy csak holnap reggel.
Gorcsrol mar hallottam, sogornom is igy volt az elejen, aug. vegere varja. :)
Szorítok neked, hogy baba legyen. :)
Nekem nem várt előtt két nappal már pozi lett a teszt.
Nagyon, nagyon sajnalom. Tudom mennyire szornyu. En irtam akinek elment a baba szinten.
Nagyon nehez. De nekem azt mondtak hogy inkabb most mint kesobb... es ne aggodjak. Ha kitisztulsz magadtol akar utana lehet is probalkozni amint elmult a verzesed , mert a szervezeted egy menstruacionak fogja fel. De ha kell a kuret akkor varni kell.Nekem 2 nogyogyasz is ezt mondta. Ne csuggedj. Szornyu dolog. Rajtam kivul senki nem ugy fogta fel mint en. 1 honapja volt es meg ha ra gondolok sirni tudnek... Bar mar van 3 gyerkocom.... most varnam.hogy megjojjon az elso mensim , de kesik...
Kitartast kivanok. 🤗
Köszönöm szépen a részvétet!
Sajnos eléggé le vagyunk törve még, bármelyik percben el tudnám sírni magam :( Első baba lett volna, de majd legközelebb.
Igen, az orvos is azt mondta, hogy annyi jó van a rosszban, hogy úgy távozik, mint a menstruáció, így nem kell beavatkozni, ha elmúlik a vérzés azért még megnézik, hogy minden rendben van e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!