29-30 éves kor közeledtével már nehezebb teherbeesni?
A tanulmányaim és utána a kötelező legalább 2-3 év munka miatt kb. 29-30 évesen próbálkoznék megszülni első gyermekem. Azt szeretném kérdezni, mennyire nehéz teherbe esni később?
Köszönöm a válaszokat.
Én 20 évesen 2. hónapban teherbe estem, 22 évesen elsőre.
Most 28 évesen fél év próbálkozás után sikerült, de elvetéltem. (Ugyanaz az apa)
Nálam most nehezebben megy a dolog, de nem biztos, hogy a kor számít, lehet más oka is. Meg attól, hogy én fiatalabb koromban voltam voltam termékenyebb lehet, hogy más meg pont "idősebb" korában lesz az. Ez úgyis akkor derül ki, amikor belevágtok.
Sok sikert! :)
Sztem 30 évesen ugyanannyi eséllyel lehet teherbe esni mint 20 évesen.
Nekem legalábbis ezzel nem volt gondom,se a családban a többi nőnek.
Viszont tapasztalatom szerint a terhesség kihordása már nem olyan könnyű.
20 évesen meg se kottyant a terhesség.
Most közel a 30hoz még csak a felénél járok,de nagyon szenvedek.
Minden bajom van.
De erre a kérdésre érdemleges vàlaszt nem nagyon lehet adni,mert mindenkinek egyéni a szervezete.
Én 20 évesrn is és most is 1.re terhes lettem.
Ne aggód túl!
Nem lesz se
Sztem 30 évesen ugyanannyi eséllyel lehet teherbe esni mint 20 évesen.
Nekem legalábbis ezzel nem volt gondom,se a családban a többi nőnek.
Viszont tapasztalatom szerint a terhesség kihordása már nem olyan könnyű.
20 évesen meg se kottyant a terhesség.
Most közel a 30hoz még csak a felénél járok,de nagyon szenvedek.
Minden bajom van.
De erre a kérdésre érdemleges vàlaszt nem nagyon lehet adni,mert mindenkinek egyéni a szervezete.
Én 20 évesrn is és most is 1.re terhes lettem.
Ne aggód túl!
Nem lesz semmi baj!
27 évesen öt hónap után lettem terhes,sajnos a 12.héten eltünt a szív hang...
29évesen 3.hónapban,30évesen 2.hónapban,36évesen 4.hónapban,38évesen az első hónapban lettem várandós.
Az,hogy kinek,hogy sikerül nem a korától függ.
Teljesen egyéni. Én az összes gyerekemet 35 felett szültem. Az első gyerek 37 évesen a második próbálkozásra összejött. A második baba 40 évesen véletlenül jött össze (ez a terhesség nem maradt meg). A harmadik terhességem a negyedik próbálkozós ciklusban sikerült, és ebből ikrek születtek.
Viszont soha nem volt művi vetélésem, nőgyógyászati műtétem, és nem szedtem hormontartalmú gyógyszereket sem (nyilván ez is számít termékenység szempontjából)
Köszönöm a válaszokat!
Akkor remélem én is szerencsés leszek, szeretnék én is 2-3 gyereket majd 35 éves koromig. Aztán majd ahogy össze jön. :)
Igyekszem egészségesen élni. Nem szedek semmiféle hormontartalmú tablettát, sokat sportolok, sosem fogyasztok alkoholt,nem dohányzom, és nem volt nekem sem természetesen műtéti vetélésem, egészségesen étkezem.
Igyekszem oda figyelni magamra, egyedül a stresszmentes életmódot nehéz kikerülni úgy érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!