Fogamzásgátlót szedtem múlt hónapban, de kimaradt pár szem, ebben a hónapban már nem szedem, lehetek várandós?
Az előző rendesen beszedett levél fogamzásgátlótól megvonásos vérzésem volt április 15-én. Az új levelet április 20-án kezdtem el szedni, idő közben egy pár tabletta kimaradt április 25, 26, 27-én, aminek hatására gyógyszerszedés mellett április 30-án megjött. A levél többi tablettáját beszedtem, május 20-án kellett volna jelentkezzen a megvonásos vérzés, azonban nem jött meg, május 22-én pecsételő vérzésem volt csak, május 24-én a teszteltem, negatív lett. Derekam rendesen fáj május 18-a óta, időnként a hasam görcsöl is.Időnkén előfordul hányinger, szédülés, meg mellfeszülés is, bár nem tudom, hogy nem-e csak pszihésen van. Az újabb levelet nem kezdtem el szedni, mivel babát szeretnénk a párommal. Szerintetek lehetek várandós? Mikor teszteljek?
Igaz nem első várandóságom lenne, de tanácstalan vagyok, meg csalódni sem szeretnék.
Ha május 18-a óta vannak ezek a tüneteid és 24-én negatívat teszteltél,akkor biztos,hogy nem terhesség miatt vannak.
Teljesen felesleges lenne újra tesztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!