Kíváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni majus/junius vegeig, jossz egy ropke felmeresre?
Van meg, aki rajtam kivul emlekszik erre a kerdesre regebbrol? En sokaig kovettem. Most ujra babat szeretnenk, es junius 2-4 korulre nem varom. Ha van kedvetek, gyertek, es izguljunk egyutt.
Irjatok a valaszaitok utan legyszi valamilyen azonositot. Johetnek a hogorbek, lh tesztek, hcg tesztek, kepzelt vagy valos tunetek :D
Sajnálom, Juci! Én is mindig ezt mondogatom, nálunk is az ismerettségi körben van több ilyen eset is, hogy mindketten okosak, jó munkájuk van, amivel jól is keresnek, nagyon szeretnék a gyereket, minden szeretetet és törődést megkapna, még annál is többet, és nem akart összejönni. De, mindkét ilyen családnàl akik ilyenek, végül lett gyerek, csak várni kellett rá. :)
Én is mindig mérges leszek, amikor olyanoknak, akik nem is akarják, lesz*rják, enni sem tudnak adni neki eleget, csak a segély miatt vállalják, azoknak összejön egyből.
Esetleg lombikkal nem próbálkoznàtok?
Én csütörtök, péntek felé fogok majd tesztelni. Negyedik próbálkozós hónap.
Lili
Bár nekem már nem aktuális, azért így a partvonalról drukkolok nektek lányok, meg követlek titeket.
Én közben csütörtökön voltam dokinál, 10mm-es a babó, minden rendben van hálistennek. Aki olvasta a régi topikokat, az talán emlékszik, hogy az első előtt volt nekem is némi kálváriám, örülök, hogy ezúttal kimaradt. Cserébe borzasztó rosszul vagyok újfent, lánykámmal is így volt az első trimeszterben.
Hajrá mindenkinek!
Léna
Nekem is megjőtt tegnap, vagyis az hogy megjött az túlzás, mivel alig jön valami, de ennek ellenére nagyon görcsöl.
Ez a gyógyszer abbahagyása utáni első “normális” ciklusom, így abszolút nem lep meg, hogy megjött, és örülök, hogy csak egy nappal később, mint vártam volna, vagyis nem vártam volna.
Még mindig jobb így, mintha teljesen felborult volna az egész.
Ella
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!