Kedves Lombikos Anyukák, Kísmamak, segitenetek néhány jótanáccsal?
Sziasztok !
Tapasztalatlankent jöttem kérdezni hozzatok !
Most szeretnénk elkezdeni a meddőségi kivizsgalasokat teljesen nulla információval vagyok !
Melyik meddőségi klinikát ajanjatok?
Melyik dokit?
Ha lombikra kerül a sor , olvastam hogy 5 alkalmat áll a tb , ezt bármelyik meddőségi centrumban ?
Ha elindulnak a kivizsgalasok durván mennyi idő meg eljutunk a lombikig?
A történetem : 10 éve vagyunk együtt , az első évünket leszámítva soha az életben nem védekeztunk! Tehát 9 védekezés mentes év és nem jött össze ! Én egy időben elkezdtem utána járni nálam kiderült a PCO de már két éve szedem a metformint +diéta ! Sikertelenül ! Tehát tuti hogy nem csak nálam van a gond ! Na most a párom is már nagyon vágyik babára tehát bárhova elmegy , bármilyen vizsgálatot megcsináltat csak történjen már valami!
Hogyan lássunk neki ?
Nagyon régóta várunk már rá !
Segitenetek néhány jó tanáccsal ?
Én vagyok 31 párom 40.
Köszönöm a válaszokat !
(A kérdést feltettem a teherbeesesi problémák kategóriába is de ott nem érkezett válasz )
Szia mi idén kezdtük el... 2 év sikertelen után páromnak nagyon kevés a spermaszám... Voltunk konzultáció.. Ott vervetelek és 1 év múlva van időpont támogatott lombikra
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!