A barátommal le feküdtünk, és nem védekeztünk, de azt mondta, hogy nem élvezett belém. De nekem másnapra megjött a menstruációm,2 napig tartott. Terhes lehetek-e?
Ha nem belég élvezett, akkor hova? Rád, zsepire, a kezébe, az ágyra...valahova mindenképp.
Nem 100%, csak 50. Vagy terhes lettél, vagy nem.
Mi az, hogy "100%, hogy terhes leHETsz-e?" Biztos-e, hogy megvan az esélye? Igen, biztos.
Az, hogy most megjött, a történet szempontjából teljesen mellékes. Suex után kell úgy 2 nap, mire beágyazódik, tehát amikor te másnap elkezdtél menstruálni, még biztosan nem voltál terhes, max néhány nappal később.
Várj úgy kb 2 hetet, és vegyél akkor egy tesztet.
"100%,hogy terhes lehetek ?"
Kérdező, tanulj egy kis valószínűségszámítást is. Az is rád férne. Istenem, sose szaporodj, ha ilyen ostoba vagy.
Azért én mégiscsak a 67%-os mellé állnék.
Igen, teherbe LEHET esni megszakítással, ahogy fogamzásgátló, gumi, Pharmatex és egyebek mellett is LEHET.
Mindegyik módszer mellett leginkább az a jellemző, hogy valami hiba csúszott a számításba. (Lehetnek kivételek, hogy nem rontottak el semmit, mégis létrejön a terhesség, de ők vannak a legkevesebben. És ez a megszakításra is igaz, hiába nem ismerik el sokan.)
15 éve élek nemi életet, ezalatt leginkább megszakítással védekeztem.
1. gyerek 5 hónap nem védekezés (értsétek, nem történt megszakítás) eredménye.
2. gyerek másfél hónap eredménye (olyan feltételek mellett, mint az első. Igaz, nem volt tervezve, csak miután a doki közölte, nincs rendszeres peteérésem... Én úgy vettem, hogy akkor nincs...)
3. baba: Megszakításos védekezés jó ideje, majd egyetlen, pont középidőben történő alkalom, amikor belém élvezett.
Persze belemagyarázhatjuk, hogy honnan tudom, hogy pont akkor, lehet az egyik megszakított alkalomnál... De ez kb lehetetlen.
Lehetsz, bár kis eséllyel, ha a ciklusod végén jártál, de MINDIG benne van a pakliban, ha valaki nem védekezik megfelelően.
A megszakítás túl rossz hatásfokú ahhoz, hogy olyan ember használja, akinek egy mégis besikerülő terhesség esetén az abortusz az opciója. Eltekintve az erkölcsi vonatkozásaitól, az azért egy műtét a maga rizikóival...nem éri meg kockáztatni akkor sem, ha a gyereket nem is sajnálja valaki kicsit sem. Egyszerűbb valami normális védekezést használni, mint ezt kockáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!