Kimazsoláznátok nekem a hőgörbém? Valami furcsa nekem benne. Hol tudnám megtanulni kielemzni a görbém?
Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 13:17
11/21 anonim válasza:
Tényleg olyan mintha terhes lennél, nagyon fent a hőd, és az előző havi görbét szép. A vérzésed is kevés volt...azt látom, hogy csináltál tesztet, de azóta???
12/21 anonim válasza:
ha ott van a baba nem korai.
most, ha negatív lesz, lelkiismeret furdalásom lesz miattad... de tényleg furcsa az egész mostani ciklusod.
drukkolok,hogy pozi legyen!
13/21 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönök mindent.! Megírom a tesztem eredményét! További szép napot mindenkinek!!!
2010. jún. 15. 14:36
14/21 anonim válasza:
szia! majd tényleg írd meg, hogy mi lett veled. érdekel. bár ez a csönd lehet, hogy rosszat jelent?
15/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Bocsánat hogy nem jeleztem, de vendégeim voltak, és nem szerettem volna őket ott hagyni mert ide ülök a gép elé. Csináltam egy gabriel tesztet, de érdekes lett. Először kijött egy halvány sárga csík, aztán a controll vonal, és a sárga csík helyén, egy fehéres szürke csík maradt....nem értem mitől. De holnap reggel megyek másik tesztért, mert ebből nem derült ki nekem semmi.........úgyhogy jelentkezem:). És köszönöm az aggódást! Holnap írok!
2010. jún. 16. 18:16
16/21 A kérdező kommentje:
Azt elfejetttem írni, hogy a reggeli hőm 37 fok volt.
2010. jún. 16. 18:17
18/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Sajna a teszt negatív:(, és ma reggel elkezdtem barnázni is:(:(:( most már végképp nem tudom mit gondoljak.....viszont a hőm így alakul: [link] nem tudom ez mit számít, hogy ilyen magas a hőm. Pedig már örültem hogy baba van..........
2010. jún. 18. 14:43
19/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Még mindig semmi, tegnap volt egy pici barnázás, és ennyi. A hőm így alakul. [link] Beszéltem az orvosommal, jövő héten tudok menni hozzá, és megnézzük mi lehet a baj...vagy a nem baj...most már végképp nem tudom mit gondoljak.....
2010. jún. 21. 07:51
20/21 anonim válasza:
Lehet a barnázás volt a beágyazódásos vérzés. Kíváncsi vagyok mit fog mondani a dokid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!