Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akiknek nagyon regota nem jon...

Akiknek nagyon regota nem jon ossze a baba de mind ketten egeszsegugyileg rendben vannak, szoktak arra gondolni hogy lehet ok nem mukodnek egyutt kemiailag?

Figyelt kérdés

Itt olvasgatva nagyon sokszor latom hogy többen evek ota probalkoznak, mind ketten egezsegesek a baba pedig megse jon,míg masoknak viszonylag hamar sikerul.

En bizonyara arra gondolnek hogy nem stimmelunk a parommal kemiailag.

Nem tudom hogy van e egyatalan ertelme ennek az elgondolasnak, azt se hogy mas is gondol e erre, de kivancsi vagyok.

2018. máj. 25. 22:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősöméknek azt mondta Czeizel Endre annak idején,hogy olyan a genetikájuk,mintha testvérek lennének. Azért nem jött a baba. A csajnak végig immungyengítőt kellett szednie terhesség alatt,nehogy kilökődjön a magzat. Van ilyen is..Pedig nem voltak rokonok.
2018. máj. 26. 06:46
 12/14 anonim ***** válasza:
56%
Nem írod, mikor volt az az anno, de az életkor is sokat számíthat. Huszonévesen könnyebben bekapja az ember lánya a legyet, mint mondjuk a harmincas évei végén, függetlenül attól, ki a párja.
2018. máj. 26. 10:34
 13/14 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat. Akik pedig varnak a kovetkezo babara, nekik szurkolok. :)

3 ev telt el, akkor 22 voltam, most pedig 25 vagyok.

2018. máj. 26. 10:39
 14/14 anonim ***** válasza:
56%
Mi orvosilag egészségesek vagyunk Mégsem jött spontán a baba. Több inszeminacio után a 3. Lombik volt sikeres, lassan 8 hónapos a kisfiunk. Reméljük hogy a következő babank sikerül spontán, ha nem akkor megyünk szeptemberben lombikra újra
2018. máj. 26. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!