Akiknek nagyon regota nem jon ossze a baba de mind ketten egeszsegugyileg rendben vannak, szoktak arra gondolni hogy lehet ok nem mukodnek egyutt kemiailag?
Itt olvasgatva nagyon sokszor latom hogy többen evek ota probalkoznak, mind ketten egezsegesek a baba pedig megse jon,míg masoknak viszonylag hamar sikerul.
En bizonyara arra gondolnek hogy nem stimmelunk a parommal kemiailag.
Nem tudom hogy van e egyatalan ertelme ennek az elgondolasnak, azt se hogy mas is gondol e erre, de kivancsi vagyok.
Igen, koszonom a kijavitast, gondolkodtam pedig hogy hogy irjam konkretan.
Orulok hogy sikerult vegul:)
Minden elismerem mindenkinek aki kitart es var, es nem adja fel! Nekem bizonyara ramenne a kapcsolatom az ilyen buta gondolataim miatt.
Igen biologiai osszeilles,erzelmi helyzet a kapcsolatban, tudattalan felelmek, gatak....
Vagy/ es alapbol vannak nok akik konnyen terhesek lesznek.
Nalunk pl nem tudom melyik esetek allnak fenn, de mi nem probalkoztunk teny hanyagul vedekeztunk es 1-2 honap alatt terhes lettem. Majd megszakitassal sikerult a masodik es a harmadik most spirallal. Ugy hogy a helyen volt, bent volt rendesen. En mar azzal vagyok gondba mivel vedekezzek mert tobbet mar nem szulnek de elvetetni sem tudnam.
Tobb tenyezos a dolog. Mi nagyon passzolunk ugy latom.
Meg anno volt egy parom, fogamzasgatlot szedtem hogy bealjon a ciklusom mert rendszertelen volt, de igyis megszakitassal "vedekeztunk". 2 alkalmat kiveve, ha mar szedem a fogamzasgatlot, nem lehet gond, gondotuk. Am terhes lettem, attol a ket alkalomtol, gyogyszer mellett, bar emiatt nem maradt meg a baba
Viszont kulon mentunk lett egy ferjem, probalkozunk meg csak fel eve, egyenlore meg hiaba, de mar ilyenekre gondolok, valoszinuleg ebbol kiindulva.
Kedves #5, implantatumon gondolkodtal mar ( karodba teszik) hatha esetleg az segit a vedekezesben?
Par baratom hasznalja evek ota, de nem volt gond meg emelett.
Velemenyt nem tudok mondani, mert nem probaltam meg sosem, de megemlitem mint lehetoseg hatha erdekelne.
Koszonom, utana nezek annak is🙂
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!