Szerintetek pozitív ez a teszt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom, hogy kismillió ilyen kérdés van, de én is elbozonytalanodtam, hogy pozitív-e a tesztem. Megnéznétek?
2018. máj. 23. 08:34
1/18 anonim válasza:
Igen, halvány pozitiv!! Gratulálok!:)) Pár nap múlva tesztelj újra, hogy erősödik-e!
2/18 anonim válasza:
Halvány pozitív. Halkan gratulálok. 😃
4/18 anonim válasza:
Esküszöm nem értem... ha az emberben már felmerül, hogy pozitív-e, akkor látja a 2. csíkot, tehát ott van.
Ilyenkor kicsit azt érzem, hogy csak mutogatni akarja a tesztet a kérdező :/
5/18 anonim válasza:
Nem feltétlen. Sok olyan kérdés van, ahol a kérdező lát második csíkot, a válaszolók nem.
Meg vannak, akik szerint a halvány csík nem csík...
6/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aki kedvesen válaszolt. A férjem bizonytalanitott el, aki szerint ez negatív, én viszont látok valamit, csak nagyon halványan.
2018. máj. 23. 08:57
8/18 anonim válasza:
A pasiknak ehhez nincs szemük :D Gratulálok!
10/18 A kérdező kommentje:
Mára vagy holnapra nem vártam, de nem bírtam kivarni a holnap reggelt. :) köszönöm a gratulációkat! :)
2018. máj. 23. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!