Van itt olyan anyuka, aki ténylegesen tudja, hogy pld valamilyen stressz miatt nem tudott korábban teherbe esni?
Nem kifejezetten stressz,inkább egy lelki gát, amit nem tudtam elengedni.
2,5 évig vártuk a babát, orvosilag minden ok, nem számolgattunk, nem hőmérőztem, együtt voltunk amikor jól esett és vártuk a gólyát.
Vágytam a babára, DE esküvőt szerettem volna, csak eljegyezve voltunk.
Egyik nap a párom úgy állított haza teljesen meglepi szerűen hogy menjünk el megvenni a gyűrűket éa tűzzük ki az időpontot.
Köv. hónapban már pozit teszteltem :)
Nekem volt egy missed ab-om. Nehezen viseltük a férjemmel. Utána nem számoltam, nem hőmérőztem, de sokszor együtt voltunk és mégsem jött a baba fél évig. Aztán elutaztunk egy hosszú hétvégére és átbeszéltünk mindent, elengedtük az előző kicsi lelket. Következő hónapban megfogant a babánk, pedig nem is gondoltam volna. Eddig úgy néz ki, hogy vele minden rendben van. :)
Még kettő történet: a szomszédunknál 10 évig nem jött a baba, próbálkoztak inszemmel meg mindennel, de semmi eredmény. Örökbefogadtal egy kisfiút és a gyerek érkezése után 1 évre természetesen úton összejött a kistesó.
Unokanővéreméknél se jött a gyerek. A doki azt mondta nekik, hogy sohase lesz babájuk, ezért el is hagyta a férje a csajt. Unokatesóm megismerkedett egy másik pasival, elutaztak tengerre és egy babócával jöttek haza. Az orvos is csak csodálkozott rajta.
Úgyhogy van remény! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!