Akik értenek a görbékhez. Most nem volt pé-m?
Figyelt kérdés
Szerintem ha volt is pé, rossz helyre húzta. Kérlek segítsetek. Teljesen esélytelen ez a hónap? :((( A múlt havi görbém teljesen normális volt. Most pedig napokon keresztül volt tojásfehérjés nyák is, pedig max. csak 2 napig szokott lenni. Mi lehet ez?
2010. jún. 15. 08:17
1/8 A kérdező kommentje:
Nagyon el vagyok keseredve :(
2010. jún. 15. 08:43
2/8 A kérdező kommentje:
Segítsetek kérlek.
2010. jún. 15. 09:26
3/8 anonim válasza:
Szia!
elképzelhető, h most van/lesz péd, de ez függ a következő 2 nap hőjétől is. Sajna elég későn van péd. :(
4/8 anonim válasza:
Az is lehet, hogy abban az időszakban volt, amikor nem mérted (06.04-06.07) és a mostani hő leesés a menzit jelenti... Nem biztos, de elképzelhető...
5/8 A kérdező kommentje:
A legrövidebb ciklusom 29 nap volt (ilyen is csak 1x fordult elő. átlag 31 napos szokott lenni.
2010. jún. 15. 11:54
6/8 anonim válasza:
Lehet, hogy még csak most lesz pé-d (a folyásból gondolom). Nekem is volt egyszer, hogy csak a 26. napon volt, pedig átlag 30 napos ciklusaim vannak. Abban a hónapban nekem is nagyon sokáig volt tojásfehérje nyákom.
7/8 anonim válasza:
Ja, és azt elfelejtettem írni, hogy ha most lesz pé-d, akkor persze 2 hét múlva várható a mensi.
8/8 A kérdező kommentje:
A hőm ma visszaugrott 36,7-re
2010. jún. 16. 08:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!