Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 42 évesen szülnétek még?

42 évesen szülnétek még?

Figyelt kérdés
2018. máj. 18. 18:34
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
39%

43 évesen szültem a negyediket.

Tervezett baba volt.

2018. máj. 18. 20:38
 22/35 anonim ***** válasza:
72%

Kolléganőm 47 éves és most várja az első babáját.

Persze lehet felsorakoztatni pro és kontra érveket.

De nem vagyok az ő cipőjében hogy tudjam milyen számtalan vetélésen túl lenni.. és még mindig csak vágyni a gyermekre.

Ő amúgy nagyon fiatalos és simán 37-nek mondanám.

Mi nagyon drukkolunk neki, hogy minden rendben legyen.

Én nem ítélem el érte, bár józanésszel én sem értek egyet ezzel. De mint mondtam nem tudom milyen lehet a cipőjében...

2018. máj. 18. 20:41
 23/35 anonim ***** válasza:
36%
De azt lehet tudni, hogy milyen lehet majd a gyereke cipőjében.
2018. máj. 18. 21:10
 24/35 anonim ***** válasza:
24%
Undorito vagy 58 % os , elozo !
2018. máj. 18. 23:53
 25/35 anonim ***** válasza:
63%
Nem.
2018. máj. 19. 01:00
 26/35 anonim ***** válasza:
32%
Igen. 43 vagyok, van egy 3 éves kislányom, és örülnénk, ha lenne testvére. Még reménykedünk kicsit. A baráti körömben ketten is szültek 43 évesen - egyikük elsőt, másikuk másodikat (ő az elsőt is 40 évesen).
2018. máj. 19. 01:23
 27/35 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy oszt.társam általános iskolában, akinek a szülei a születésekor közelebb voltak az 50-hez, mint a 40-hez.

Már 13 évesek voltunk mikor az oszt.társunk lett. Határozottan nem kedveltük, a srácot... aztán egy alkalommal a szülei bejöttek az iskolába, mi meg azt hittük, hogy a nagyszülei. Anyukája teljesen ősz volt már. De aztán a világ legtermészetesebb dolgaként elmagyarázta, hogy ő késői gyerek, így ők nem a nagyszülei, hanem a szülei. És ennyi volt a történet. Soha nem piszkálta senki ezzel, tudomásul vettük. Pedig hangsúlyozom nem kedveltük.

De a szülei okosak voltak és a gyerek fel volt készítve rá, hogy ilyen helyzetekre nyugodtan és jól reagáljon.

Nem tudom, hogy ment a dolog otthon, de biztos már kisebb kora óta mondogatták neki otthon, hogy ők idősebb szülők az átlagnál és nem kell megsértődni,ha nagyszülőknek nézik őket, hanem el kell mondani, hogy ők bizony a szülei.

A srác elképesztően jól kezelte a dolgot.

2018. máj. 19. 04:42
 28/35 anonim ***** válasza:
63%

Off

Utolsó, ilyen nálunk is volt

Viszont miat nem nyugtatja, hog 30 évesen elmentek a szülei, és egyedül van a világban, mint a kisujjam

( tudom, benne van a pakliban, higy "fiatal" szülőkkel is így jár valaki)

Nem tudom hányas voltam, aki tudatosan ilyen későn már nem

2018. máj. 19. 05:39
 29/35 anonim ***** válasza:
A barátnőmnek is ilyen korú szülei voltak. Az egyik meghalt amikor 14 volt a másik meg 19 éves korában.
2018. máj. 19. 07:55
 30/35 anonim ***** válasza:
69%
Miért undorító aki azt írja azt tudjuk milyen a gyerek cipőjében lenni? Én tudom. Nem tenném ki ennek a gyerekem.
2018. máj. 19. 08:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!