Van természetes módja annak hogy a pulzusom lejjebb vigyem?
Figyelt kérdés
Hashimoto alulmüködés miatt bétablokkolót szedek egy éve. Az endokrinológusom mondta hogy ha pozitív lesz a teszt többet nem szedhetem. Tegnap is és ma is pozitív a teszt, tegnap óta nem szedem de már kezdem érezni hogy ürül ki, a szívem csak úgy kalapál. Most 90 felett van a pulzus és nagyon rosszul érzem magam.Szóval az lenne a kérdés hogy hogy tudnám lejjebb vinni?2018. máj. 15. 09:16
2/3 anonim válasza:
A terhesség alatt amúgy is magasabb a pulzus, bár azt nem tudom, hogy már ennyire korai szakaszban is. Mindenképp az orvossal konzultálj!
Ja, amúgy gratulálok!
3/3 anonim válasza:
Soha nem volt pulzusproblémám, csak a kardiológusnâl. Írt bétablokkolót, de nem szedtem, mert gyereket szerettem volna. Terhesség alatt meg mindig 80 felett volt, ami azért normális, csak nem vagy hozzászokva. a csúcs, amit mèrtem,130 volt és mellette elèg sokszor melléütött a szivem. Na akkor én is rosszul voltam. Szülés után elmúlt mindkettő. Probálj meg többet pihenni, sok vizet inni és megnyugodni. Azt hiszem citromfű teát lehet inni, de nézz utánna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!