Együttlètkor, ha nem vèdekeztünk, de megjön a mentsruáció lehetsèges teherbe esni?
Az előváladék az ejakuláció ELŐTT távozik,a Cowperből.
A herékből nem "szivárognak ki" csak úgy a spermiumok,ejakuláció előtt,így teljesen mindegy ,hogy mi nincs elzárva mitől.Ennek az ejakulációkor van szerepe,de nem az előváladáknál.
Az előváladéknál egyedül a Cowperek "dolgoznak".
(Sőt,ha a férfi vizel 2 aktus között,akkor sem sikerülhet a megtermékenyítés.)
A Cowper-mirigyek váladéka végigmegy a húgycsövön.Csak 1 út van,amerre távozhat.
Figyelj,nem írtál rosszat,csak bebizonyítottad azt a folyamatot,amit az elején állítottam én is.:)
Hogy alapjáraton nincs spermium az előváladékban.Csak,ha azelőtt a közel múltban történt már ejakuláció.
A spermiumok versengenek egymással,ösztönzik egymást,vagyis segítik egymást a haladásban.
A te teóriád szerint elég lenne csupán egyetlen 1 hímivarsejt a megtermékenyítéshez,csak azt nem értem,hogy akkor mégis miért van ml-enként kb.40millió belőlük 1-1 magömlés során..:)
Ez puszta anatómia,biológia.Eddig még az összes ilyen jellegű válasz le lett pontozva ezen az oldalon.Nem érdekel ki mit hisz,utána kellene nézni a dolgoknak.Az imént levezettem,bebizonyítottam,hogy a "vitatársam" nonszensz dolgot állít.
Aki lepontozott,annak még annyi esze sincs,hogy átolvassa a válaszokat.
Aki tudatlan,tájékozatlan,az pontozza le a ilyen jellegű válaszokat.
Nyilván ,ezt meg amúgy is lefogjátok.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!