Most mivan mert már nem értek semmit?
Sziasztok
A párommal védekezés nélkül voltunk együtt 1 hónapig ugy voltunk vele ha jön jön ha nem nem.Kicsit késve megjött (46.napra) első négy napon közepesen sok volt egy nap kb. 2-szer kelett cserélni kicsit csomós volt,de 5. nap már semmi csak ilyen barnás folyás.Nekem mindig 7 napig tart de akkor az első 3-4 nap erős utána viszont eléggé gyenge..Most 9. napon vagyok (beelértve azt is amikor megjött) hányinger,szédülés,étvágyam növekedése jelentkezik.És a hasam mivel vékony vagyok ugyanolyan mint volt és bal oldalt ha megnyomom ott megvan dagadva valami . Most teljesen feleslegesen aggódom?
Én már estem teherbe megszakítással, bár akkor sajna az a baba nem maradt meg. (bár azóta -tervezve- van már egy kislányom).
Elképzelhető a terhesség, csinálj egy terhességi tesztet, akár már most délután, ha baba van, ilyenkor kimutatja.
teszteltél?
első körben azt kellene
a terhességnek sok olyan tünete van ami más eü.panaszokkal egybevág- felfúvódás, mell érzékenység, rosszullét, stb.
ne aggódj vegyetek egy tesztet és reggel csináld meg !
sziasztok!
boocsi,hogy most írok de nem volt időm ideülni,egy szellemcsíkos teszt lett,holnap veszek másikat de reménykedni azért már lehet:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!